Sfaturi de sanatate pentru femei0 Comments

Publicat in:
Etichete: coloana, corp, dormit, femei, femeie, medici, ochelari, pericol, recomandari, sanatate, sfaturi

Deseori, reprezentantele sexului frumos isi creeaza singure probleme de sanatate, prin faptul ca actioneaza in asa fel incat isi pun in pericol corpul.

Pozitia picioarelor

De exemplu, se intampla ca femeile sa stea prea mult timp cu picioarele in pozitia unul peste celalalt, punandu-si in pericol circulatia sanguina sau sa nu mearga la toaleta atunci cand au nevoie, gest cu consecinte nocive asupra sanatatii.

Sfaturi de sanatate pentru femei

Sfaturi de sanatate pentru femei

Potrivit BBC, in cazul in care aveti prostul obicei de a pastra picioarele incrucisate, trebuie sa stiti ca in acest fel se poate petrece o comprimare a venelor si stoparea circulatiei sanguine de la membrele inferioare catre inima. Medicii atrag atentia ca umflarea picioarelor poate sa influenteze postura si sa provoace dureri lombare.

Pozitia de somn

In cazul in care va face placere sa dormiti pe burta, trebuie sa tineti cont de faptul ca in aceasta pozitie ajungeti sa fortati vertebrele cevicale. Expertii sustin ca dormitul pe burta antreneaza dureri lombare, de ceafa si de cap. Recomandarea acestora este ca cel mai bine sa dormiti pe spate sau intr-o parte.

Razele ultraviolete

Conform datelor unei cercetari recente, care a fost realizata in Marea Britanie, circa jumatate dintre oameni nu poarta mereu ochelari de soare, cand ies afara.

Specialistii avertizeaza ca in asa fel se neglijeaza faptul ca razele ultraviolete pot avea efecte nocive asupra ochilor, provocand leziuni oculare sau chiar aparitia unei cataracte.

Marimea sutienului

In cazul femeilor care au obiceiul de a purta un sutien prea stramt, acestea trebuie sa stie ca el poate determina probleme de postura a corpului. Daca sutienul nu suporta greutatea sanilor, umerii vor fi cei care vor prelua sarcina, iar coloana va fi afectata.

Daca nu mergeti la toaleta cand trebuie, va puneti in pericol sanatatea

De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca in cazul in care nu mergeti la toaleta, atunci cand simtiti nevoia, exista riscul unor probleme neplacute. Medicii atrag atentia ca in clipa cand urina ramane mai mult de trei ore in vezica, microbii prolifereaza si se majoreaza astfel riscul infectiei urinare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Sfaturi de sanatate pentru femei

Lasă un răspuns