Un nou medicament pentru insuficienta cardiaca0 Comments

Publicat in:
Etichete: companie, elvetia, insuficienta cardiaca, medicament, novartis, rinichi

Compania specializata in productia de medicamente Novartis ar putea demara productia unui medicament nou, care sa fie utilizat pentru tratarea insuficientei cardiace. Mai multe cercetari au relevat faptul ca acest medicament poate avea rezultate foarte bune in combaterea afectiunii mentionate.

Insuficienta cardiaca tratament

Insuficienta cardiaca tratament

In acest sens, sefii firmei elvetiene vor sa solicite aprobarea autoritatilor, mai ales ca noul medicament, testat de catre companie pe aproape 8.442 de persoane, a determinat diminuarea ratei decesului din cauza insuficientei cardiace cu 20% fata de tratamentul standard cu enalapril.

Pana in acest moment, acesta a reprezentat singurul tratament pentru bolile cardiace in ultimele decenii.

Mai mult de 26 de milioane de pacienti care sufera de insuficienta cardiaca ar putea sa primeasca noul medciament, iar firma din Elvetia a anuntat ca se doreste aprobarea autoritatilor din SUA in acest an, ca sa se poata demara productia medicamentului.

Estimarile arata ca acesta ar putea determina vanzari de pana la 8 miliarde de dolari pe an pentru compania farmaceutica. „Acest medicament va deveni unul dintre brandurile noastre. In mod sigur este o oportunitate de miliarde de dolari”, a afirmat David Epstein, seful diviziei de produse farmaceutice a companiei.

20% dintre locuitorii Terrei sufera de insuficienta cardiaca

Noul medicament se numeste LCZ696 si are capacitatea de a combina inhibatorul folosit acum cu un nou tip de substanta, ceea ce da voie rinichilor sa functioneze cat se poate de normal.

Medicii spun ca insuficienta cardiaca reprezinta o afectiune incurabila care nu da voie inimii sa pompeze o cantitate suficienta de sange in corpul uman.

Expertii de la Novartis au aratat ca in intreaga lume, 20% din indivizi sufera de insuficienta cardiaca de-a lungul vietii. Novartis este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din lume, anul trecut fiind prima dintre firmele din domeniul farmaceutic din punct de vedere al vanzarilor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Un nou medicament pentru insuficienta cardiaca

Lasă un răspuns