Indulcitorii artificiali intr-o cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete:beneficii, dezavantaje, dieta de slabit, diete de slabit, indulcitori, restrictii, zahar

Fie ca scopul tau este de a scadea numarul de calorii pe care le consumi, cu ajutorul unei diete de slabit, sau ca doresti sa mananci mai sanatos, exista o sumedenie de inlocuitori pentru zahar. A intelege aspectele pozitive si negative ale acestui lucru reprezinta primul pas in a face alegerea corecta.

Indulcitori artificiali in dieta

Indulcitori artificiali in dieta

Daca doresti sa scazi cantitatea de zahar si calorii consumate in dieta de slabit pe care o urmezi, ai putea sa te gandesti sa inlocuiesti zaharul cu indulcitori artificiali sau alti substituenti. Fii sigura de un lucru: nu esti singura care a facut acest lucru.

Indulcitorii artificiali din ziua de astazi sunt gasiti intr-o varietate de alimente si bauturi, etichetate cu “fara zahar” sau “dietetice”, inclusiv bauturi racoritoare, gume de mestecat, jeleuri, produse de patiserie, dulciuri, inghetate, iaurturi, si asa mai departe.

Indulcitorii artificiali intr-o dieta de slabit

Indulcitorii artificiali reprezinta substituenti sintetici, dar poti fi derivati de la unele ocurente naturale, inclusiv ierburi, sau chiar si zahar. Indulcitorii artificiali sunt stiuti, de asemenea, ca si indulcitori intensi, deoarece ei sunt, adeseori, mai dulci decat zaharul.

Utilizarea indulcitorilor artificiali

Indulcitorii artificiali reprezinta alternative atractive pentru zahar, deoarece ei nu adauga nici macar o calorie dietei tale. Mai mult decat atat, ai nevoie doar de fractie, in comparatie cu cantitatea de zahar pe care o folosesti, in mod normal, pentru indulcirea unui aliment.

Indulcitorii artificiali sunt folositi pe scara larga in alimentele procesate, inclusiv cele de patiserie, bauturi, dulciuri, budinca, conserve, gemuri, si asa mai departe. In plus, ei sunt foarte populari cand vine vorba de folosirea lor in interiorul casei. Este posibil ca unele retete sa fie modificate deoarece indulcitorii artificiali nu au volum sau calorii, asa cum are zaharul. Verifica eticheta indulcitorilor artificiali pentru a-i putea folosi intr-un mod cat se poate de adecvat.

Unii indulcitori artificiali pot lasa un gust care staruie. Este posibil sa trebuiasca sa experimentezi cu mai multe tipuri de indulcitori pentru a-l gasi pe cel mai adecvat sau combinatia cea mai adecvata.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 53.86 RON



Pediakid calcium 14pl cutie ineldea


Pediakid calcium 14pl cutie ineldea






Compozitie si Mod de Prezentare
Pediakid Calcium Croissance este un supliment alimentar pe bază de Calciu şi Vitamina D3, sub formă de pulbere orodispersibilă. Formula inovantă, efect efervescent. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză.

Pediakid Calcium + este special formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii. Produsul contribuie la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză, şi acoperă integral necesarul cotidian de Calciu şi vitamina D3. Absorbiția calciului este favorizată de asocierea cu vitamina D3. Calciu contribuie la la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a metabolismului energetic. Vitamina D3 contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Pentru a facilita administrarea la copii, Pediakid Calcium+, are o formulă inovantă, pulbere orodispersibilă cu efect efervescent, cu aromă de cola, ce se dizolvă instantaneu după ce este adminstrată pe limbă, cu fară a necesita apă, sau poate fi dizolvată într-un pahar cu apă pentru copii mai mici. Calcium+ este un produs adaptat unui stil de viață dinamic, fiind de ambalat în plicuri, uşor de transportat şi utilizat. Poate completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de 3 ani. Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Modalitatea de utilizare:

- 1-2 plicuri pe zi, de preferință imediat după masă. Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de trei ani. Conținutul plicului se depune fie direct pe limbă, sau poate fi dizolvat într-un pahar cu apă, pentru copii mai mici. Dozele pentru copii se stabilesc conform sfatului medicului de familie sau pediatrului.

- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

- se recomandă utilizarea în cure de 7-14 zile.

- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingrediente: calciu carbonat (în bază de amidon de porumb), edulcorant: xylitol, fructoză; corector aciditate: acid citric,anti-aglomerant: silicon dioxid,emulsifiant: gliceril behenate, aromă (în bază de maltodextrină, gumă arabică, triacetin, maltol, butyl hidroxianisol), bicarbonat de sodiu, vitamina D3 ( în bază de amidon prelucrat, maltodextrină, ulei de rapiță, antioxidant: sodiu ascorbat, tocoferoli).

Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare din ingredientele produsului. Excesul de consum poate da efecte secundare de tip laxativ.

Modalitatea de prezentare: Pediakid Calcium Croissance x 14 sticks.



[...]



 

Link-uri Sponsorizate

Indulcitorii artificiali intr-o cura de slabire

Lasă un răspuns