Indulcitorii artificiali intr-o cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, dezavantaje, dieta de slabit, diete de slabit, indulcitori, restrictii, zahar

Fie ca scopul tau este de a scadea numarul de calorii pe care le consumi, cu ajutorul unei diete de slabit, sau ca doresti sa mananci mai sanatos, exista o sumedenie de inlocuitori pentru zahar. A intelege aspectele pozitive si negative ale acestui lucru reprezinta primul pas in a face alegerea corecta.

Indulcitori artificiali in dieta

Indulcitori artificiali in dieta

Daca doresti sa scazi cantitatea de zahar si calorii consumate in dieta de slabit pe care o urmezi, ai putea sa te gandesti sa inlocuiesti zaharul cu indulcitori artificiali sau alti substituenti. Fii sigura de un lucru: nu esti singura care a facut acest lucru.

Indulcitorii artificiali din ziua de astazi sunt gasiti intr-o varietate de alimente si bauturi, etichetate cu “fara zahar” sau “dietetice”, inclusiv bauturi racoritoare, gume de mestecat, jeleuri, produse de patiserie, dulciuri, inghetate, iaurturi, si asa mai departe.

Indulcitorii artificiali intr-o dieta de slabit

Indulcitorii artificiali reprezinta substituenti sintetici, dar poti fi derivati de la unele ocurente naturale, inclusiv ierburi, sau chiar si zahar. Indulcitorii artificiali sunt stiuti, de asemenea, ca si indulcitori intensi, deoarece ei sunt, adeseori, mai dulci decat zaharul.

Utilizarea indulcitorilor artificiali

Indulcitorii artificiali reprezinta alternative atractive pentru zahar, deoarece ei nu adauga nici macar o calorie dietei tale. Mai mult decat atat, ai nevoie doar de fractie, in comparatie cu cantitatea de zahar pe care o folosesti, in mod normal, pentru indulcirea unui aliment.

Indulcitorii artificiali sunt folositi pe scara larga in alimentele procesate, inclusiv cele de patiserie, bauturi, dulciuri, budinca, conserve, gemuri, si asa mai departe. In plus, ei sunt foarte populari cand vine vorba de folosirea lor in interiorul casei. Este posibil ca unele retete sa fie modificate deoarece indulcitorii artificiali nu au volum sau calorii, asa cum are zaharul. Verifica eticheta indulcitorilor artificiali pentru a-i putea folosi intr-un mod cat se poate de adecvat.

Unii indulcitori artificiali pot lasa un gust care staruie. Este posibil sa trebuiasca sa experimentezi cu mai multe tipuri de indulcitori pentru a-l gasi pe cel mai adecvat sau combinatia cea mai adecvata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Indulcitorii artificiali intr-o cura de slabire

Lasă un răspuns