Dieta ProtasovUn comentariu

Publicat in:
Etichete: alimente, cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, protasov

Dieta Protasov a fost numita de unele publicatii Dieta anului 2014. Este un regim foarte popular si multe persoane sustin ca au slabit repede cu dieta Protasov si au scapat de un numar impresionant de kilograme. Vrei sa afli cum se tine dieta Protasov? Afla din acest articol!

Descopera cum te ajuta dieta ruseasca Protasov sa scapi de kilogramele in doar 5 saptamani!

Dieta Protasov

Dieta Protasov

Cui se adreseaza dieta Protasov?

Publicata pentru prima data in anul 1999 intr-un ziar de limba rusa din Israel, dieta Protasov a devenit populara abia in 2014. Pentru ca dureaza cinci saptamani si este o dieta stricta, dieta Protasov este recomandata persoanelor cu multe kilograme in plus, ce vor sa slabeasca rapid si sa nu se mai ingrase. Eviti efectul yoyo daca dupa ce termini dieta Protasov revii treptat la alimentatia obisnuita, fara a face niciun fel de excese.

Primele doua saptamani ale dietei Protasov

In primele doua saptamani, ai voie sa consumi doar urmatoarele alimente, dimineata, la pranz si seara, fara o limita de cantitate:

  • Legume crude
  • Lactate degresate (branza, iaurt, branzica de casa, chefir), cu continut de grasimi intre 0,1-5%
  • Un ou fiert pe zi
  • Trei mere in fiecare zi
  • De asemenea, ai voie sa bei cafea sau ceai fara zahar si apa plata. Acestea sunt singurele alimente permise in primele doua saptamani ale dietei Protasov.

Saptamanile 3, 4 si 5 ale dietei Protasov

In urmatoarele trei saptamani din dieta Protasov, vei consuma zilnic urmatoarele alimente:

  • Legume crude
  • Lactate degresate (branza, iaurt, branzica de casa, chefir), cu continut de grasimi intre 0,1-5%
  • Un ou fiert pe zi
  • Trei mere in fiecare zi
  • 300 grame de carne slaba de vita sau pui sau peste, fierte sau la gratar

In niciuna dintre cele cinci saptamani de dieta, nu ai voie sa consumi vreun alt aliment in afara de cele mentionate. Nu poti consuma niciun fel de ulei vegetal, sucuri sau orice alte alimente ce nu sunt mentionate in lista.

Dieta Protasov este un regim foarte strict, dar fanii acesteia sustin ca este o reteta-minune, cu efecte imediate asupra siluetei. In doar cinci saptamani, corpul elimina grasimile acumulate, iar kilogramele in plus dispar imediat!

Cu putina inventivitate, in cele cinci saptamani ale dietei Protasov poti combina alimentele oricum iti doresti, pentru a obtine preparate gustoase. De exemplu, iti poti prepara o salata de cruditati cu iaurt degresat sau o salata verde cu rosii, felii de ou si cubulete de branza. Suna bine, nu-i asa?

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Protasov

Un comentariu

  1. calinoiu mariana

    Ajutor simt o obeza vesela dornica sa devina normala.am urgenta nevoie de ajutor .IGe e de 48

Lasă un răspuns