Dieta Fast Food0 Comments

Publicat in:
Etichete: burgeri, carbohidraţi, cat slabesc, cura de slabire, dieta, dieta fast food, dulciuri, fast food, slabire

Cu siguranta, nu de putine ori ti-ai dorit sa poti slabi in mod rapid, insa sa poti manca tot ce iti pofteste inima, in special dulciuri si fast food. Din fericire, exista o dieta care iti permite sa mananci fast food, din nefericire insa, nu este chiar cea mai sanatoasa dieta de care te poti apuca.

Cardiologul Stephan Sinatra considera ca poti slabi rapid urmand o dieta Fast Food, singura conditie fiind sa alegi cu atentie produsele in meniu si sa faci sport regulat.

Dieta fast food

Dieta fast food

In acest sens, a scris si o carte, numita sugestiv: Dieta Fast Food, care te invata cum sa alegi alimentele in asa fel incat in 6 saptamani sa ai rezultate.

In ce consta dieta Fast Food?

Sunt cateva reguli simple pe care trebuie sa le respecti in cazul in care te apuci de dieta Fast Food:

  1. Chiar daca ai voie sa mananci fastfood, este strict necesar sa elimini din alimentatie prajelile si sosurile albe, car sunt facute majoritar cu maioneza. Poti opta insa pentru sosuri rosii si carne la gratar. Spre exemplu, daca vrei sa mananci o Shaorma, o poti manca in lipie, cu pui, varza, morcov, castraveciori acri si ceapa, eliminand sosurile si cartofii prajiti. In felul acesta vei avea un fast food sanatos;
  2. Inlocuieste sucurile acidulate cu limonada! Daca renunti la sucurile cu acid si cu foarte mult zahar, vei descoperi ca in scurt timp te vei simti mult mai bine;
  3. Fa miscare! Este bine sa mergi pe jos minim 1.5 km pe zi;

Dieta Fast Food – Cat slabesc?

Stephan Sinatra spune ca intr-un an poti slabi pana la 25 de kg, daca urmezi pasii din dieta. Este foarte simplu, daca obisnuiesti sa mananci fast food si sa bei racoritoare zilnic, o simpla renuntare la tot ce inseamna sosuri, prajeli si sucuri duce la o scadere dramatica a caloriilor consumate.

In plus, o activitate sportiva zilnica, te poate ajuta sa slabesti foarte rapid.

Este sanatoasa dieta Fast Food?

Este evident faptul ca nu este cea mai sanatoasa alegere. Fast Food-ul reprezinta o combinatie de carbohidrati si proteine care nu sunt cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa. Cu toate astea, este o alegere mult mai buna decat un regim alimentar bazat pe fastfood normal.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Fast Food

Lasă un răspuns