Dieta de slabit cu alimente pentru copii0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cum functioneaza, cura de slabire, dieta, diete de slabit, mancare pentru copii

Cei care urmeaza o astfel de dieta de slabit se bazeaza pe alimente pentru copii pentru a lupta cu poftele si pentru a mentine o pierdere in greutate. Dar, vorbind din punct de vedere nutritional, dieta de slabit cu alimente pentru copii nu este pentru adulti.

Cine nu a gustat mancarea pentru copii cel putin o data? Dar te-ai gandit, vreodata, la ideea de a manca aceste alimente la fiecare masa? Sustinatorii acestei diete de slabit spun ca ea ajuta la controlul greutatii, dar si la inhibarea poftelor. Se pare ca multe vedete de la Hollywood au urmat aceasta diete de slabit (Jennifer Aniston, de exemplu), chiar avand un rezultat foarte bun.

Dieta cu alimente pentru copii

Dieta cu alimente pentru copii

“Ceea ce gasesc eu interesant la aceasta dieta de slabit este faptul ca e una de mentenanta. Inainte sa o incepi, trebuie sa fi urmat o alta dieta de slabit cu care sa pierzi mult in greutate”, spune Andrea Giancoli, un expert in nutritie din California. “In fapt, aceasta dieta de slabit te ajuta sa nu te ingrasi, nu neaparat sa pierzi in greutate”, a mai adaugat ea.

Dieta de slabit cu alimente pentru copii: Cum functioneaza?

Controlul portiei reprezinta un factor important al unei diete de slabit de succes. Cei care urmeaza aceasta dieta de slabit se bazeaza pe faptul ca alimentele pentru copii sunt deja prezente in pachete mici, ceea ce ii poate ajuta in privinta monitorizarii nutrientilor ingerati mult mai usor.

Cu toate acestea, nu exista sfaturi specifice oferite de catre institutiile autorizat, privind aceasta dieta de slabit. Unele persoane cred ca este sanatos daca vor consuma o masa mare cu alimente pentru copii intr-o singura zi, dar, in fapt, acest lucru poate cauza reactii negative asupra corpului, pe termen lung.

Dieta de slabit cu alimente pentru copii: Aspecte pozitive si negative

Aspecte pozitive:

Fructe si legume. Alimentele pentru copii sunt constituite, in principal, din legume si fructe. A mari consumul de fructe si legume intr-o dieta de slabit reprezinta, de obicei, un pas catre o directie buna.

Controlul portiei. Pentru persoanele care au nevoie sa isi limiteze cantitatea de alimente ingerate, chiar si in privinta fructelor si a legumelor, produsele pentru copii pot sa ii ajute destul de mult.

Fara aditivi. Alimentele pentru copii nu au, de obicei, chimicalele ce pot fi gasite in randul produselor pentru persoanele adulte.
Aspecte negative:

Putine fibre. Femeile ar trebui sa consume aproximativ 25 de grame de fibre pe zi, pentru ca organismul lor sa functioneze intr-un mod corespunzator. Alimentele pentru copii sunt procesate si, adeseori, incarcate cu alti nutrienti decat fibre. Intotdeauna verificati eticheta, deoarece, de cele mai multe ori, este greu sa va atingeti necesarul zilnic de nutrienti doar cu alimente pentru copii.

Pretul. Desi alimentele pentru copii sunt foarte sanatoase, acestea costa, adeseori, destul de mult. Poti face tu aceeasi masa, acasa, cheltuind chiar si 50% din pretul pe care ar trebui sa il dai in magazinul de specialitate.

Nu este bun pentru a pierde in greutate. Desi este catalogata ca fiind o dieta de slabit, ea nu este indicata pentru acest lucru. In schimb, dieta de slabit cu alimente pentru copii reprezinta un plan nutritional foarte bun, de scurta durata, pentru a readuce metabolismul in parametri normali dupa o pierdere rapida sau masiva in greutate.

Concluzii

Dupa cum s-a spus si mai sus, nu este recomandat ca acest plan nutritional sa fie folosit ca si o dieta de slabit. In schimb, aceasta dieta de slabit poate fi folosita ca si un plan de mentenanta.

Conform multor experti in domeniu, intotdeauna este mai bine sa se consume, intr-o dieta de slabit, alimente intregi, neprocesate, deoarece ele contin, adeseori, un numar mai mare de nutrienti.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de slabit cu alimente pentru copii

Lasă un răspuns