Decesul subit in timpul somnului – Cauze0 Comments

Publicat in:
Etichete:cauze, deces, deces subit, in somn, medici, moarte subita, persoane, somn, studii, subit

Decesul poate sa apara deseori si in mod intempestiv, in timpul somnului. In acest interval, expertii au observat ca pot sa se manifeste cateva probleme care ar putea genera moartea unei persoane, daca nu sunt tratate cu atentie.

Printre acestea se numara urmatoarele probleme, care iti pot pune in pericol viata:

Cauze ale decesului subit in timpul somnului

Cauze ale decesului subit in timpul somnului

Sindromul capului care explodeaza

Una dintre acestea este denumita sindromul capului care explodeaza. Cei care au parte de o astfel de problema au senzatia ca aud in somn un zgomot puternic, care poate fi insotit de aparitia unor fulgere de lumina. Deocamdata, specialistii sunt de parere ca nu se cunoaste cauza acestei tulburari de somn, dar s-a constatat ca persoanele care au astfel de probleme nu se pot odihni prea bine.

Sindromul Kleine-Levin

O alta problema care se poate petrece in timpul in care dormim este cea aferenta sindromului Kleine-Levin, care ii afecteaza mai ales pe barbati. Potrivit medicilor, simptomele constau in perioade de somn prelungite, iar atunci cand este treaz, pacientul este deosebit de irascibil si are o pofta de a manca deosebita. Nici pentru aceste cazuri nu au fost identificate pana acum remedii potrivite.

Paralizia in somn se manifesta prin senzatia pe care o au unele persoane, care spun ca nu se pot misca deloc, cu toate ca sunt constienti.

Medicii sustin ca aceste manifestari apar in momentul cand bolnavul este pe cale de adormi sau la trezirea acestuia. Mai mult, pot sa se manifeste diferite stari de anxietate, pacientul suferind senzatia ca viata ii este pusa in pericol de o prezenta pe care nu o cunoaste.

Cum se manifesta aritmia circadiana?

Insomnia familiala fatala se intalneste mai rar, dar ea este ereditara, iar deznodamantul se poate solda cu decesul pacientului. Potrivit unor cercetari realizate in SUA, moartea apare intr-un interval de circa 36 de luni de la primele simptome ale acestei afectiuni, care afecteaza hipotalamusul.

Aceasta boala provoaca pierderea controlului asupra functiilor motorii ale corpului uman. Daca mancati in timpul somnului, atunci trebuie spus ca aceasta este inca una dintre problemele care afecteaza calitatea vietii.

Cu aceasta problema se confrunta mai ales persoanele care au obiceiul de a lua somnifere. Acestia nu constientizeaza faptul ca, in timp ce dorm, mananca alimente ca in timpul unei mese. In aceasta situatie, pot aparea boli cum ar fi diabetul sau afectiunile cardiace.

Aritmia circadiana reprezinta si ea una dintre problemele de somn care se manifesta prin imposibilitatea bolnavului de a dormi la ore potrivite. Potrivit unor cercetari derulate in Marea Britanie, tot mai multi oameni orbi se confrunta si cu aceasta afectiune, cu consecinte nefaste pentru sanatatea lor.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 44.27 RONHennaplus crema reparatorie si regeneranta par 100ml flacon hennaplus


Hennaplus crema reparatorie si regeneranta par 100ml flacon hennaplus
Prinipii Active
Henna Plus -Crema reparatorie si regeneranta pentru par este o crema ideala pentru parul uscat , lipsit de stralucire , static sau degradat.

Previnecaderea parului, ruperea si despicarea varfurilor.

Crema Hairwonder va regenereaza instantaneu parul, facandu-l sanatos, stralucitor si usor de pieptanat.

Este recomandat tuturor tipurilorde par, pentru uz zilnic.
 
Aplicare
Se aplica pe parul uscat sau uscat cu prosopul.

Nu ingrasa parul si nu necesita clatire.
 
Efect
Crema Henna Plus este perfecta pentru varfurile despicate si parul incurcat al copiilor. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Decesul subit in timpul somnului – Cauze

Lasă un răspuns