Cum se manifesta boala Morgellons si sinfromul Cotard0 Comments

Publicat in:
Etichete: boala, cotard, medici, Morgellons, pacienti, persoane, sindrom, sindromul siogren

In toata lumea exista o multime de afectiuni, insa unele dintre acestea sunt ciudate, mai ales prin felul lor de manifestare. De pilda, medicii sustin ca sindromul omului lup se poate maifesta prin aparitia unei pilozitati excesivepe intreaga suprafata a corpului.

Boala Morgellons

Boala Morgellons

Boala Morgellons

S-a constatat ca parul poate creste pana la 30 cm la persoanele care sufera de Sindromul Omului Lup. Deocamdata, cauzele acestei afectiuni nu sunt cunoscute in prezent, insa se considera ca boala este ereditara.

O alte afectiune ciudata este cea denumita “Boala Morgellons”in care oamenii sufera de intepaturi si muscaturi pe piele si au senzatia ca se taraste ceva pe ei. Pe epiderma acestor persoane apar excrescente albastre sau rosii. Morgellons este o afectiune pur psihologica, iar cei care sufera isi imagineaza simptomele, crezand ca sunt infectati cu paraziti.

Cu toate acestea, exista si medici care considera ca Morgellons nu este decat o boala a pielii inexplicabila. Nu se cunosc insa cauzele acestei afectiuni.

Ce inseamna sindromul Cotard?

Sindromul Cotard

Sindromul Cotard

Boala mortilor vii sau sindromul Cotard reprezinta una dintre cele mai periculoase boli din cauza ca pacientii considera ca sunt morti, desi traiesc. Medicii asociaza aceasta afectiune unei stari depresive, care implica deseori o psihoza.

In cadrul acestei boli, pacientul are convingerea ferma ca este mort. Aceasta afectiune este foarte periculoasa deoarece unii pacienti s-au sinucis pentru a dovedi ca sunt intr-adevar morti si altii cred ca pot sa faca orice vor fara a suferi consecintele.

Aceasta boala este foarte rara si nu exista deocamdata leac pentru ea.

Sindromul Sjogren

Sindromul Sjogren

Sindromul Sjogren

Sindromul Sjogren reprezinta o afectiune autoimuna ce ataca propriile glande ce secreta fluide, care se manifesta la femei trecute de 40 de ani.

Printre simptome se afla uscarea conjunctivei si a mucoasei bucale, dar si deshidratarea altor organe precum rinichii, plamanul, ficatul, pancreasul.

Pentru aceasta afectiune nu exista vindecare totala, insa boala se poate tine sub control cu un stil de viata sanatos.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se manifesta boala Morgellons si sinfromul Cotard

Lasă un răspuns