Cercetare: Ce trebuie sa faci ca sa te mentii frumoasa?0 Comments

Publicat in:
Etichete: femei, frumoasa, frumusete, marea britanie, ochi, somn, sondaj

Majoritatea femeilor isi doresc sa ramana cat mai frumoase pentru mult timp si, chiar daca inainteaza in varsta incearca sa isi intretina frumusetea. Totusi, femeile ar trebui sa manifeste mare atentie la cat de obosite si stresate sunt, deoarece specialistii au observat in cadrul unor studii ca oboseala urateste femeia si ii creeaza probleme.

Cum sa te mentii frumoasa

Cum sa te mentii frumoasa

Circa 30% dintre reprezentantele sexului frumos afirma ca privarea de somn le afecteaza in mod negativ aspectul fizic. Potrivit specialistilor, exista situatii cand efectele pot tine si pana la patru zile.

Cercetarea realizata de Consiliul britanic privind Somnul la sfarsitul acestei veri, in care au fost interogate 1.400 de femei, arata faptul ca una din trei femei recunoaste ca intarzie frecvent la serviciu, deoarece ii ia mult timp sa-si revina din cauza oboselii.

9 din 10 femei spun ca 8 ore de somn pe noapte reprezinta un bun energizant

Potrivit Care2.com, studiul mai indica faptul ca una din sase femei se imbolnaveste din cauza orelor de somn putine. De asemenea, 10% dintre femei reuseste sa ajunga la birou, insa chiar atipeste in timpul programului de lucru.

Cercetarea efectuata de expertii din Marea Britanie mai arata ca 90% din zece femei declara ca cel putin opt ore de somn in timpul noptii reprezinta cel mai bun tonic.

Pentru majoritatea femeilor lipsa somnului inseamna mai multe efecte nocive asupra elasticitatii pielii, dar si aparitia unor cearcane si pungi sub ochi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cercetare: Ce trebuie sa faci ca sa te mentii frumoasa?

Lasă un răspuns