De ce anumite cancere sunt mai agresive la tineri decat la pacientii mai batrani0 Comments

Publicat in:
Etichete:agresiv, agresivitate, boli, cancer, medici, pacienti, tineri, varsta

Afectiunile de tip cancerigen pot fi mai agresive la pacientii tineri decat la cei in varsta in anumite patologii, sustin medicii. De pilda, pentru cancerul de san varsta poate constitui un factor de prognostic si un factor determinant care chiar poate schimba tratamentul la aceeasi stadializare a cancerului.

Cancer - agresivitate

Cancer - agresivitate

Conform specialistilor de la Universitatea Cambridge, efectele adverse ale radioterapiei pot depinde si de gradul de complexitate al aparatului cu care se face iradierea.

Exista patologii care implica chiar iradierea la suprafata, iar efectele adverse mai depind si de zona care este iradiata, spun expertii. In cazul in care se va iradia zona capului si gatului, probabil ca persoana va avea hiperpigmentare sau inflamatia pielii si dificultati la inghitit.

In plus, daca in timpul tratamentului se va efectua iradierea in zona pelvisului, poate aparea greata, oboseala accentuata, diareea sau in zona plamanului pot aparea febra si pneumonia terapica.

Expertii ne anunta ca sansele de reusita in urma radioterapiei sunt in functie de caz si de stadiu, de sistemul sau organul implicat.

In ultima vreme, chimioterapia a devenit tratamentul de baza pentru limfoamele maligne. Aceste boli oncologice sunt inca studiate si tratamentele perfecte inca se mai cauta. Medicii explica faptul ca radioterapia in cancerele de col uterin detine aceeasi sansa de vindecare la fel ca si chirurgia in stadiile incipiente ale bolii.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 10.23 RONHofigal redigest masticabil 30cpr cutie s.c hofigal import export sa


Hofigal redigest masticabil 30cpr cutie s.c hofigal import export sa
Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.Compoziție: 1 capsulă conține 180 mg pulbere din fruct de armurariu (Cardui fructus), 280 mg pulbere din cuticulă de pipotă de pui și excipienți (amidon, talc, aerosil, stearat de magneziu) până la 570 mg.Recomandări: pentru menținerea funcțiilor fiziologice ale aparatului digestiv; pentru ameliorarea simptomatologiei unor afecțiuni precum hepatite cronice, ulcer gastric și duodenal, gastrite, duodenite, colopatii cronice și funcționale, dismicrobism intestinal, pancreatite, dischinezii biliare, litiaze biliare și renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare; are efecte pozitive în distrofii, casexii, rectocolita ulcerohemoragica, parazitoze intestinale, urticarii recurente, intoxicații medicamentoase.

Este recomandat și persoanelor imobilizate timp îndelungat, pentru reglarea tranzitului intestinal.Mod de administrare:

Tineri peste 12 ani si adulti: câte 2 capsule de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înaintea meselor.

Doza de întreținere: câte 2 capsule de 2 ori pe zi, înaintea meselor de prânz și seară.

Pentru afecțiunile cronice tratamentul se face în cure de câte 3 saptamâni cu pauze de 3 - 5 până la 10 zile. Se recomandă cel puțin 2 cure consecutive urmate de o cură de întreținere.

Copii 4 - 12 ani: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înaintea meselor.Forma de prezentare: cutie pliantă conținând 50 capsule, (5 blistere, 10 capsule/blister).Capsulele NU conțin lactoză!

  [...] 

Link-uri Sponsorizate

De ce anumite cancere sunt mai agresive la tineri decat la pacientii mai batrani

Lasă un răspuns