Beneficii nectarine0 Comments

Publicat in:
Etichete:beta caroten, calciu, fructe, importante, magneziu, sanatos, vitamine

Unele dintre cele mai hranitoare fructe, care sunt folosite si in tot felul de cure de slabit sunt nectarinele. Acestea pot fi folosite in cazul in care iti propui sa ai parte de un fruct racoritor in perioada verii.

Potrivit nutritionistilor, iata cate calorii contin si care sunt valorile nutritionale ale acestui fruct.

Beneficii nectarine

Beneficii nectarine

De exemplu, circa 100 de grame de nectarine contine 44 de calorii, 10,55 g de carbohidrati, adica in jur de 8% din doza zilnica recomandata, 1,06 g proteine, 0,32 g grasimi si 1,7 g fibre alimentare (5% DZR).

Ce vitamine contin aceste fructe?

Printre vitaminele care sunt prezente in aceste fructe se afla vitamina B3: 1,125 mg, in jur de 7% din doza zilnica, vitamina B5: 0.185 mg, vitamina B6: 0,025 mg, vitamina B2 – circa 0.027 mg, vitamina B1, vitamina A, in jur de 332 UI, adica 11% din doza zilnica, vitamina C si E.

Nectarinele mai contin potasiu, cam 4% din doza zilnica, calciu: 6 mg, cupru: 0.086 mg, fier: 0,28 mg, magneziu: 9 mg – adica 2% din doza zilnica si fosfor: 26 mg. In compozitia acestor fructe se mai afla beta caroten: 150 mcg, dar si luteina: 130 mcg.

Pentru a scapa de cele 44 de calorii prezente in 100 de g de nectarine, trebuie sa mergi pe jos timp de un sfert de ora, sa alergi 5 minute sau sa mergi cu bicicleta – 7 minute.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 8.72 RONSonnentor seminte mix germni bio 120gr punga sonnetor


Sonnentor seminte mix germni bio 120gr punga sonnetor
Pachete de ispita pura!
Pachete mici de Energie, din Agricultura Ecologica.
 
Acum va oferim 4 noi sortimente de seminte pentru germinare pe langa cele 4 consacrate.
În Asia se spune: "Tot ce exista in rasadurile de germeni ofera viata!"
Semintele de germeni SONNENTOR se evidentiaza prin gustul lor deosebit Si continutul ridicat de fier, fosfor, vitamine Si lecitina, un gust natural, bogat in vitamine.

Germenii sunt alimente optimale pentru cei care sunt conStienti de importanta sanatatii Si practica un stil de viata sanatos. Sunt hranitoare Si garanteaza vitalitatea trupului Si a spiritului.În timpul germinarii continutul de substantele active, minerale Si vitamine, precum Si proteinele Si enzimele, cresc semnificativ.

Germenii sunt uSor de cultivati, fiind un supliment ideal intr-o dieta echilibrata, mai ales in timpul sezonului racoros, cand alimentele naturale proaspete lipsesc.
 
O Placere Pura!
Germeni Mix de Germeni Seminte pentru Germinat 120gr Sonnentor. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Beneficii nectarine

Lasă un răspuns