Atentile la montarea cerceilor0 Comments

Publicat in:
Etichete:cercei, embargou, hepatita B, medici, piercing, SUA, tatuaje

Mai multe centrele de transfuzii din SUA au luat decizia sa anunte persoanele care erau interesate de donarea de sange, ca in cazul in care acestea au pe corp tatuaje sau cercei, vor fi refuzate sa faca acest demers.

Riscuri afectiuni - cercei

Riscuri afectiuni - cercei

O cercetare care a fost realizata in mediul studentilor din New York a indicat faptul ca circa 50% din Centrele de transfuzii din SUA au decis sa refuze donarile de sange din partea persoanelor cu „body piercing”.

Studiul a aratat faptul ca multi studenti new-yorkezi poarta cercei in anumite parti ale corpului, iar aproape 25% s-au tatuat cel putin o data. De altfel, specialistii au impus un embargou pentru acesti tineri, asa incat tinerii sa nu poata dona sange cel putin un an dupa ce s-au tatuat sau si-au montat un cercel.

Potrivit Health.com, aceasta masura a fost luata pentru evitarea riscului transmiterii unor afectiuni de la donatorul tatuat, cum ar fi:

  • HIV/SIDA,
  • hepatita B sau
  • hepatita C.

Medicii spun ca trebuie sa stiti ca tatuajul sau montarea cercelului este necesar sa fie efectuate in conditii de igiena maxima, iar instrumentele sa fie bine sterilizate de operator.

Expertii au anuntat ca au nevoie de circa 12 luni pentru a detecta orice virus in corpul persoanei tatuate sau purtatoare de „piercing„.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 4.41 RONMy bio suc organic pere 0.2l sticla polz


My bio suc organic pere 0.2l sticla polz
Perele sunt fructe delicioase ce contin apa in proportie de 80%, fibre, acizi organici liberi potasiu, fier si vitamina C. Exista numeroase soiuri de pere care difera in functie de dimensiune, culoare (pot fi verzi, galbene, maro, rosiatice sau o combinatie intre aceste culori) si gust. Pentru a beneficia de proprietatile acestor fructe delicioase de toamna se recomanda consumul cu tot cu coaja. Din pere se pot face decocturi si compoturi care sunt bogate in substante cu proprietati astringente numite tamine, fiind de un real folos in tulburarile intestinului. Sucurile de pere regleaza digestia si sunt recomandate persoanelor care sufera de diabet zaharat si obezitate.


Perele au un indice glicemic scazut, ceea ce inseamna ca zaharul din ele se absoarbe lent in sange, contribuind la prelungirea senzatiei de satietate. In plus, perele au un continut ridicat de vitamina C, care iti protejeaza organismul de radicalii liberi si stimuleaza metabolismul.Desi nu au un numar mare de calorii (sub 100), iti recomandam sa nu faci abuz de pere, intrucat poti avea parte de un revers al medaliei. 3 pahare de suc de pere sunt suficiente pe zi.Sucul de pere  are un efect detoxifiant si stimuleaza digestia. Astfel, nu te vei mai confrunta cu episoade de balonare sau constipatie, ci vei reusi sa slabesti prin eliminarea reziduurilor. Sa nu mai spunem ca sucul de pere contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce inseamna ca aspectul celulitei va fi estompat. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Atentile la montarea cerceilor

Lasă un răspuns