De ce sunt femeile geloase susceptibile de a suferi de Alzheimer?0 Comments

Publicat in:
Etichete: Alzheimer, bola, femei, nevroza, prezent, trecut

Potrivit specialistilor, reprezentantele sexului frumos care sunt geloase si nervoase la varsta mijlocie sunt de doua ori mai susceptibile de a suferi de Alzheimer la batranete. Expertii sunt de parere ca numarul celor care sufera din cauza dementei se majoreaza foarte mult odata cu imbatranirea populatiei.

Nevroza si Alzheimerul

Nevroza si Alzheimerul

Datele statistice arata ca Alzheimerul afecteaza mai mult de 800.000 de britanici si, la nivel mondial, numarul de suferinzi se estimeaza a fi de circa 44 de milioane in anul 2050.

Medicii sustin ca nevroza la femeile singure ar putea majora riscul de aparitie a Alzheimer-ului, insa s-a observat ca trasaturile de personalitate, cum ar fi ale cele nevrozei sunt conectate de experienta de stres pe termen lung.

Metode de a scapa de tulburarile mentale?

Expertii sustin ca nevroza reprezinta o boala unde simptomele sunt expresia simbolica a unui conflict psihic ce-si are radacinile in istoria din copilarie a pacientului si constituie compromisuri intre dorinta si aparare.

Specialistii sustin ca comportamentele nevrotice sunt de fapt constituite de problemele de comunicare sau de conflictele neincheiate din trecut. Nevroza este incapacitatea de a fi prezent in prezent sau cea de a gasi un acces la adevaratele tale nevoi, de a le identifica si de a afla un raspuns. Medicii spun ca nevroza inseamna sa ai prejudecati si principii trunchiate fara sa tii cont de realitate.

Prin nevroza, oamenii justifica prezentul prin obiceiurile si ritualurile din trecut, cele care fac viitorul previzibil.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce sunt femeile geloase susceptibile de a suferi de Alzheimer?

Lasă un răspuns