Alimente de evitat in curele de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cina congelata, corp, cure de slabire, diete, evitat, guma de mestecat, mancare, nutrienti, slabit

Majoritatea celor care tin o cura de slabire stiu ca trebuie respectate anumire reguli, asa incat dieta sa aiba succes. Se intampla deseori sa mancam alimente pe care nu ar trebui sa le consumam sau din dorinta de a nu manca mult, consumam ceva ce ne face sa ne fie si mai foame.

Alimente de evitat in curele de slabire

Alimente de evitat in curele de slabire

Guma de mestecat

Potrivit nutritionistilor, printre aceste alimente se numara guma de mestecat, care produce hipersalivatie stomacului, mai ales ca acesta interpreteaza senzatia ca urmeaza sa primeasca mancare.

Sucurile carbogazoase

Portalul Care2.com scrie ca si sucurile carbogazoase iti vor face probleme din cauza indulcitorilor artificiali, iar siropul de porumb sau HFCS poate sa interfereze cu metabolismul, in asa fel incat o persoana sa nu se poata opri din mancat.

Nutritionistii spun ca pofta de anumite alimente nu poate fi controlata, daca acestea contin un astfel de sirop, din cauza ca el poate incetini secretia de leptina din corpul uman.

Cina congelata

Trebuie sa mai stiti ca cina congelata nu aduce nimic bun corpului si ii va transmite o senzatie de foame in doar cateva minute de la ingerare. Asa ca, in cazul in care iti propui sa mananci o bucata de carne congelata, este bine sa o asezonezi cu o garnitura de salata sau alte legume.

Produsele de patiserie

Evita si produsele de patiserie, deoarece acestea nu contin nutrienti care sa te faca sa te simti satul, asa ca imediat dupa ce le-ai mancat iti va fi si mai foame!

Batoanele de cereale

In plus, trebuie sa tii cont de faptul ca batoanele de cereale pentru micul dejun te pot determina sa crezi ca vei manca mai putin si nu iti vei pune in pericol silueta, insa realitatea te va contrazice, asa ca incearca sa ai parte de un mic dejun obisnuit.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente de evitat in curele de slabire

Lasă un răspuns