Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 7, 2014

Dieta de slabit cu alimente pentru copii

Publicat pe 07 dec. 2014 at 2:00am

Cei care urmeaza o astfel de dieta de slabit se bazeaza pe alimente pentru copii pentru a lupta cu poftele si pentru a mentine o pierdere in greutate. Dar, vorbind din punct de vedere nutritional, dieta de slabit cu alimente pentru copii nu este pentru adulti.

Cine nu a gustat mancarea pentru copii cel putin o data? Dar te-ai gandit, vreodata, la ideea de a manca aceste alimente la fiecare masa? Sustinatorii acestei diete de slabit spun ca ea ajuta la controlul greutatii, dar si la inhibarea poftelor. Se pare ca multe vedete de la Hollywood au urmat aceasta diete de slabit (Jennifer Aniston, de exemplu), chiar avand un rezultat…

De ce sunt mai nervoase femeile

Publicat pe 07 dec. 2014 at 1:05am

Femeile sunt nervoase cel putin zece zile pe parcursul unui an intreg din cauza dietelor, a sotilor care le fac probleme, a depresiilor si a unor probleme la job. In acelasi timp, barbatii considera ca partenerele sunt nervoase mai des, iar aceasta stare tine pana la opt ore pe saptamana, potrivit unui sondaj de opinie.

Circa 60% dintre femeile care au luat parte la acest studiu au afirmat ca sunt de acord cu afirmatia ca sunt mai instabile in privinta starii de spirit spre comparatie cu barbatii.

Aproximativ una din…

Dieta vegetariana iti pune in pericol inima?

Publicat pe 07 dec. 2014 at 1:03am

Se cunoaste faptul ca dieta vegetariana se bazeaza pe renuntarea la carne si consumarea unor seminte, fructe, legume sau ciuperci.

Conform unui studiu realizat la Universitatea de la Beijing din China, cei care renunta subit la consumul unor produse din carne sunt predispusi riscului de boli cardiovasculare. Nutritionistii asiatici au descoperit ca regimul vegetarian exclude consumul de carne, peste si orice produs de origine animala, cum ar fi laptele, branza si ouale, iar acest aspect poate fi nociv pentru corp.

Potrivit BBC, printre avantajele acestui tip de alimentatie erau mentionate…

Herpesul poate cauza pierderi de memorie?

Publicat pe 07 dec. 2014 at 1:01am

O cercetare care a fost realizata in anul 2013 in SUA arata faptul ca si un herpes de mici dimensiuni ar trebui sa ne faca sa ne gandim la ce fel de riscuri suntem expusi. Daca ne-am confruntat cel putin o data cu o astfel de problema, trebuie sa tinem cont de faptul ca riscul unor pierderi de memorie este mai mare, sustin specialistii americani.

Potrivit datelor studiului realizat la Universitatea Columbia, virusul herpes simplex poate sa cauzeze cateva infectii cronice, care, pot determina anumite efecte secundare.

Conform Medical Daily, expertii au observat ca in unele…