Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 1, 2014

De ce ar trebui sa faceti dus rece zilnic?

Publicat pe 01 dec. 2014 at 1:05am

Dusurile reci sunt foarte folosite mai ales in tarile nordice, precum Finlanda, Rusia sau chiar si in Coreea sau Japonia. Acestea aduc mai multe avantaje decat va inchipuiti. Medicii vorbesc despre arderea mai rapida a grasimilor si imbunatatirea circulatiei sanguine.

Trebuie spus ca dusul rece poate fi chiar benefic pentru mentinerea starii de sanatate si a esteticii corporale. Mai multe cercetari arata faptul ca expunerea la frig ajuta la intarirea sistemului imunitar.

De asemenea, contactul corpului cu apa rece creste rata metabolica prin reflexul tremuratului si activarea raspunsului imun. De pilda, in…

Cura de slabit cu apa calda – sfaturi

Publicat pe 01 dec. 2014 at 1:03am

Una dintre dietele cu efecte sigure asupra corpului uman si, in acelasi timp, usor de tinut, este dieta care se bazeaza pe apa calda.

Dieta cu apa calda provine din Asia si se bazeaza pe consumul zilnic, dimineata, pe stomacul gol, al unui pahar de apa calda, la temperatura corpului, timp de 7 zile. Nutritionistii mai spun ca dieta se bazeaza pe consumul a cate unui pahar de apa inainte de micul-dejun, un pahar inainte si dupa orice gustare, inclusiv in cadrul cinei.

De asemenea, specialistii in…

Decesul subit in timpul somnului – Cauze

Publicat pe 01 dec. 2014 at 1:01am

Decesul poate sa apara deseori si in mod intempestiv, in timpul somnului. In acest interval, expertii au observat ca pot sa se manifeste cateva probleme care ar putea genera moartea unei persoane, daca nu sunt tratate cu atentie.

Printre acestea se numara urmatoarele probleme, care iti pot pune in pericol viata:

Sindromul capului care explodeaza

Una dintre acestea este denumita sindromul capului care explodeaza. Cei care au parte de o astfel de problema au senzatia ca aud in somn un zgomot puternic,…