Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie, 2014

Dieta pentru un abdomen ferm

Publicat pe 31 dec. 2014 at 1:03am

In ajutorul persoanelor care isi doresc un abdomen de „5 stele” au fost elaborate mai multe regimuri alimentare si programe de antrenament, trebuie doar sa il alegeti pe cel care vi se potriveste cel mai bine.

Astazi va voi prezenta cateva dintre cele mai apreciate idei in ceea ce priveste un abdomen ferm, veti putea sa va recastigati increderea in propria persoana si frumusete.

Daca in trecut doar barbatii erau atrasi de ideea de a li se vedea grupele de muschi in regiunea abdominala („6-pack”sau „8-pack”), in zilele noastre femeile „cocheteaza” tot mai mult cu ideea de…

Tratamentul hemoragiei uterine

Publicat pe 31 dec. 2014 at 1:01am

Hemoragia uterina este o afectiune care are drept cauze frecvente dezechilibrele hormonale. Conform ginecologilor, printre cauzele acestei afectiuni se mai afla factori precum:

stresul si anxietatea, scaderea rapida in greutate, anorexia nervoasa, hipotiroidism, perimenopauza sau sindromul ovarelor polichistice, care poate sa includa modificari endocrine.

In plus, trebuie spus ca tulburarile de tip hormonal pot sa se manifeste la orice varsta, insa sunt mai frecvente in cazul femeilor care se indreapta spre menopauza.

Specialistii sunt de parere ca hemoragiile disfunctionale afecteaza toate categoriile de femei aflate in perioada reproductiva. Circa unul din cinci cazui apar la tinerele adolescente, iar peste 40%…

Cum poti slabi cu ajutorul algei Fucus Vesiculosus?

Publicat pe 30 dec. 2014 at 1:03am

Pentru a slabi, oamenii sunt dispusi la tot felul de sacrificii si incearca multe variante. Pe de alta parte, specialistii in nutritie cauta raspuns la tot felul de intrebari legate de cat de repede sau de usor poate pierde in greutate o persoana.

Iata ca expertii din Franta au descoperit ca un plasture care are la baza proprietatile algei naturale Fucus Vesiculosus te poate ajuta foarte mult in aceasta directie.

Alga mentionata este indicata pentru modelare, regenerare si hidratare in procedurile corporale si faciale. Expertii din cadrul Universitatii din Grenoble…

De ce nu folosesc tinerii din tara noastra prezervativul?

Publicat pe 30 dec. 2014 at 1:01am

In jur de 6 din 10 dintre tinerii din Romania au facut prima data sex cu un partener stabil. Desi unii dintre acestia si-au inceput demult viata sexuala, un numar mare dintre tineri care au varsta intre 15 si 24 de ani nu se protejeaza de infectii si de o sarcina nedorita, arata un sondaj recent.

Sondajul a fost realizat de Fundatia Tineri pentru Tineri si a analizat raspunsurile a circa 1.300 de persoane.Din datele sondajului reiese faptul ca numai 46% au folosit prezervativul de fiecare data cand au…

Beneficii nectarine

Publicat pe 29 dec. 2014 at 1:03am

Unele dintre cele mai hranitoare fructe, care sunt folosite si in tot felul de cure de slabit sunt nectarinele. Acestea pot fi folosite in cazul in care iti propui sa ai parte de un fruct racoritor in perioada verii.

Potrivit nutritionistilor, iata cate calorii contin si care sunt valorile nutritionale ale acestui fruct.

De exemplu, circa 100 de grame de nectarine contine 44 de calorii, 10,55 g de carbohidrati, adica in jur de 8% din doza zilnica recomandata, 1,06 g proteine, 0,32 g grasimi si 1,7 g fibre alimentare (5% DZR).

Ce vitamine contin aceste fructe?

Printre vitaminele…