Studiu: Cum se poate scapa rapid de kilogramele in plus?0 Comments

Publicat in:
Etichete:citrice, grasime, kilograme, legume, sange, studiu, vitamina C

Majoritatea oamenilor care au probleme cu greutatea prezinta asa-numitii „colacei” de grasime in zona abdomenului, care sunt si foarte inestetici. Se stie faptul ca cel mai greu se poate scapa de acest aspect, insa iata ca expertii in domeniul nutritional vin sa aduca vesti bune. O noua metoda poate sa revolutioneze lupta femeilor cu grasimea de pe abdomen.

Vitamina C in dieta

Vitamina C in dieta

Vitamina C pentru reducerea greutatii

Potrivit specialistilor, banala vitamina C este substanta de care corpul uman are mare nevoie, daca se doreste reducerea greutatii.

Expertii spun ca aceasta substanta este deosebit de importanta in corpul nostru. „Vitamina C este o vitamina foarte comuna insa nu toti realizam ce rol important joaca in reglarea nivelului de zahar din sange”, spune medicul Natasha Turner.

Specialistul a publicat recent o cercetare care arata faptul ca administrarea unei doze de 1.000 de mg de vitamina C pentru o perioada de circa o luna si jumatate ofera suport pentru reglarea nivelului de zahar din sange, dar si pentru diminuarea colesterolului si insulinei.

Cercetarea mai indica faptul ca vitamina C ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv si la o mai eficienta ardere a grasimilor. Nutritionistii recomanda sa te apuci sa faci miscare in mod constant, daca vrei sa mai slabesti, dar si sa consumi alimentele bogate in vitamina C, mai ales citricele si legumele proaspete, care sunt deosebit de utile in acest sens.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 31.00 RONPromopharma florit 3 fag comun 10ml buc promopharma


Florit 3 Beech (Fag Comun)

pentru intoleranta si nevoia imperioasa de a critica, de a pune la punct lucrurile sau persoanele.


 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Studiu: Cum se poate scapa rapid de kilogramele in plus?

Lasă un răspuns