Ce inseamna urinarea cu sange0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiuni, boala, boli, cancer, cauze, rinichi, sange, simptome, teste, urina, urinare, urinare cu sange

Medicii atrag atentia ca in cazul in care o persoana constata prezenta sangelui in urina, atunci acest aspect ar putea sa un simptom al cancerului de rinichi, potrivit unei cercetari realizate recent. Cu toate ca in multe situatii ar putea fi vorba de o afectiune minora, expertii avertizeaza persoanele care au astfel de simptome.

Urinarea cu sange

Urinarea cu sange

Medicii spun ca pentru orice sangerare, oricat este de mica, este necesar un control de specialitate. In Marea Britanie, de pilda, s-a observat ca numarul diagnosticarilor cu cancer la rinichi s-a majorat cu circa 30% in ultimul deceniu.

Mai mult, valoarea deceselor provocate de aceasta boala a crescut si ea cu circa cu 7%. Oamenii de stiinta au conectat cauza cresterii numarului mare de diagnosticari cu cancer renal de un stil de viata nesanatos.

De exemplu, daca sunteti un fumator inrait sau aveti probleme cu greutatea coporala, trebuie sa stiti ca riscul de cancer la rinichi este semnificativ.

Simptome ale cancerului la rinichi

Conform expertilor, prezenta sangelui in urina reprezinta un simptom care se intalneste in peste 80 % din cazurile cu pacienti diagnosticati cu cancer renal. Cu toate acestea, intrebati fiind despre simptomele pe care le-au avut, numai 30% dintre cei care au participat la studiu au mentionat sangerari neasteptate.

Potrivit medicilor, printre posibilele simptome aferente cancerului la rinichi se afla sangerarile in urina, nevoia de a urina des sau o durere in timpul urinarii.

Dr. Kevin Fenton, director al Sanatatii Publice din Marea Britanie, a afirmat ca odata ce ai aceste simptome nu este neaparat necesar sa ai si cancer, insa trebuie sa manifesti o atentie deosebita.

Expertii recomanda controalele medicale, pentru ca fiecare simptom poate fi un semn de afectiune care necesita un tratament.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 18.58 RONPlantextrakt gm muguri salcie 50ml buc plantextrakt


EXTRACT DIN MUGURI DE SALCIE
Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de *Salcie (Salix alba). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g
* Plantã recoltata  ecologic.  
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari
Sistem nervos
Ajuta la ameliorarea starilor de agitatie (cu isterie). Ajuta la ameliorarea tulburarilor de somn de origine nervoasa
Mod de administrare:
Adulti: in general, 2 ml, in putina apa, o data pe zi, seara, inainte de culcare. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare!
[...] 

Link-uri Sponsorizate

Ce inseamna urinarea cu sange

Lasă un răspuns