Tratamente pentru combaterea celulitei0 Comments

Publicat in:
Etichete: celulita, combaterea celulitei, cura de slabire, dieta, Tratament

Cunoscuta a fi una dintre principalele probleme care macina segmentul feminin, celulita pare sa nu mai fie de mult timp un subiect tabu, atat doamnele cat si domnisoarele nascocind numeroase planuri pentru a scapa de acest aspect inestetical propriului corp. Daca in urma cu cativa zeci sau chiar sute de ani, doar femeile cu varste inaintate erau predispuse la aparitia acestei probleme, in momentul de fata chiar si adolescentele au devenit victime sigure, implicatiile fiind atat de natura estetica, pielea deteriorandu-se mai mult decat vizibil, cat mai ales de natura psihica, acest prag coincizand cu o vadita stare de disconfort.

Tratament pentru celulita

Tratament pentru celulita

Conform cercetarilor unui reputat institut american, nicio femeie nu se poate declara protejata de o potentiala deteriorare a pielii aparuta in urma celulitei. In absenta unei imunitati la acest flagel, atentia s-a indreptat in primul si in primul rand asupra teoriilor conform carora exista remedii recomandate de medici in vederea pastrarii la distanta a asa-zisei „coji de portocala„. Un alt inconvenient al celulitei este insusi inlantuirea sa alaturi de alte afectiuni nedorite de o doamna sau domnisoara, supraponderabilitatea fiind cea mai cunoscuta problema a femeilor care prezinta celulita in anumite zone ale corpului. Cu toate astea, a avea celulita nu presupune neaparat prezenta supraponderabilitatii in viata voastra, numeroase femei cu o silueta de invidiat plangandu-se de o celulita pe care nu o pot rapune cu ajutorul unui tratament anticelulitic.

Am deschis cumva cutia Pandorei, domeniul tratamentelor fiind dominat de diverse produse specifice, asa cum sunt cremele anticelulitice. In ciuda numeroaselor astfel de tratamente mai mult sau mai putin eficiente, pacientele care sufera de celulita ar trebui sa mizeze in primul si in primul rand pe un regim alimentar cat mai sanatos. Echilibrand cumva balanta alimentelor consumate in fiecare zi, aveti garantia ca organismul vostru isi va prelua nutrientii necesari pentru a scapa de kilogramele in plus cat si pentru a-i oferi pielii o elasticitate optima.

Se poate spune ca alimentatia sanatoasa si echilibrata este principala arma impotriva celulitei insa nu putine sunt femeile care au nevoie de ceva mai mult de atat. Pe piata regasiti atat creme anticelulitice de calitate, care va pot ajuta in combaterea celulitei, cat si remedii naturale pe care le puteti prepara acasa. Suntem siguri ca va doriti o piele catifelata, elastica si fara vergeturi sau celulita, in randurile urmatoare propunandu-va cateva dintre cele mai cunoscute remedii naturale care au dat rezultate in cazul a cateva milioane de pacienti.

Spirulina – tratament contra celulitei

Recunoscut a fi unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice, spirulina combate in proportie de 90% formarile de grasime si ofera tesuturilor o regenerare mai rapida. La fel de important in lupta impotriva celulitei este ca circulatia sangelui sa se desfasoare intr-o maniera propice, aspectul pielii redevenind unul de calitate dupa o perioada mai lunga de tratament.

In momentul de fata, spirulina o puteti gasi sub forma de capsule, recomandarea medicilor in vederea administrarii fiind pisarea capsule pentru a se putea obtine o cantitate suficienta de praf. In combinatie cu ulei sau pasta de ardei iute, spirulina devine un amestec uniform ce se aplica pe zonele problematice. Se maseaza cu atentie portiunea de piele afectata de celulita, se lasa crema sa actiioneze pret de aproximativ 20 de minute si se clateste cu apa la o temperatura de 30-50 de grade Celsius.

Tratament celulita – Impachetarile cu argila pregatite acasa

Un alt tratament anticelulitic cu rezultate surprinzator de bune in majoritatea cazurilor s-a bazat pe argila, un produs cunoscut indeosebi pentru efectele sale miraculoase asupra tenului. In ceea ce priveste slabitul, argila contine o serie de substante active care ajuta la detoxifierea organismului si implicit a pielii, cat si in obtinerea unui aspect mult mai catifelat si elastic. Pentru a se putea obtine rezultatele scontate, este necesar ca pielea sa fie exfoliata, zatul de cafea fiind o metoda rapida si facila pentru a se parcurge acest pas.

Odata indepartate celulele moarte, alegeti doua plicuri de argila cosmetica, regasita in farmacii si magazinele de infrumusetare, si amestecati continutul lor cu zeama de lamaie si ulei de masline sau migdale. Se obtine o pasta consistenta ce se aplica pe zonele in care celulita este prezenta, infasurarea intr-o folie alimentara conducand la un impact mult mai puternic asupra pielii. De asemenea, medicii recomanda ca pacientul sa se acopere cu o patura cat mai groasa, care sa nu permita pielii sa respire, dupa aproximativ o ora zona acoperita cu argila spalandu-se cu apa calduta.

Realizati impachetari cu cafea si ulei de masline

Utilizata in majoritatea proceselor de infrumusetare, cafeaua are un puternic rol exfoliant si ajuta la indepartarea tuturor celulelor moarte ale pielii. Un tratament anticelulitic cu cafea implica si o cantitate de ulei de masline, o ceasca de zat necesitand aproximativ doua linguri de ulei pentru a se putea obtine o pasta consistenta.

Pasta rezultata se aplica pe zonele afectate de celulita si se maseaza in profunzime. Pentru ca tratamentul anticelulitic pe baza de zat de cafea si ulei de masline sa aiba rezultate adecvate, se foloseste folie alimentara pentru a se impacheta zonele expuse. Pacientul are nevoie de o temperatura cat mai ridicata, in absenta unui mediu ambient adecvat folosindu-se mai multe prosoape sau paturi. Pret de 30 de minute se mentine crema si folia alimentara folosita, clatirea ulterioara realizandu-se cu apa la temperatura camerei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratamente pentru combaterea celulitei

Lasă un răspuns