Sucuri dietetice – Probleme cauzate de sucurile dietetice0 Comments

Publicat in:
Etichete: aspartam, corp, nociv, pericol, substanta, sucuri dietetice

O mare parte dintre oamenii care au probleme cu greutatea apeleaza si la sucuri dietetice pentru a scapa de kilogramele in plus. Nutritionistii atrag atentia ca o dieta poate aduce, pe langa pierderea kilogramelor nedorite, si cateva efecte secundare importante.

Sucurile dietetice

Sucurile dietetice

Specialistii avertizeaza ca sucurile dietetice sunt destul de periculoase pentru corpul tau, ca urmare a indulcitorilor artificiali folositi.

De exemplu, trebuie sa stiti ca patru sucuri pe zi inseamna circa 280 mg de aspartam.

O cercetare care a fost realizata de National Institute of Environmental Health Science si alte institutii medicale din SUA a evidentiat faptul ca indulcitorii artificiali sunt vinovati pentru aparitia unor atacuri de anxietate, tumori cerebrale, malformatii, tulburari de vedere, dureri in piept, depresie, epilepsie, oboseala cronica, dureri de cap, migrene, pierderea auzului, palpitatii, hiperactivitate, insomnie, dureri de incheieturi, pierderi de memorie, tulburari ale aparatului reproducator sau caderea parului.

Aspartamul, substanta periculoasa

Potrivit expertilor americani, printre cele mai nocive produse dintr-o dieta se afla cele care contin aspartam, o substanta care, la numite temperaturi, se poate transforma in formaldehida, acid formic si diketopiperazina.

Expertii sustin ca acest compus poate determina aparitia unor tumori la nivelul creierului.

Asadar, cu toate ca aceste produse dietetice contribuie la pierderea kilogramelor, acest aspect se petrece din cauza aportului caloric scazut. O dieta trebuie sa contina substante sanatoase pentru corp, si nu unele nocive, daca vrem ca aceasta sa fie sanatoasa.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Sucuri dietetice – Probleme cauzate de sucurile dietetice

Lasă un răspuns