Studiu: Motivul pentru care este sanatos sexul ocazional0 Comments

Publicat in:
Etichete: cercetare, femei, sex, studenti, studii, SUA, unveristate

O cercetare care a fost realizata in SUA de catre o echipa de savanti de la Universitatea Cornell arata faptul ca sexul ocazional nu duce la depresie. Testele efectuate de expertii din SUA contrazic teoria potrivit careia aventurile amoroase ocazionale, fara implicare sentimentala, duc la diminuarea respectului de sine.

Potrivit BBC, acest studiu sugereaza ca escapadele mentionate au chiar efecte pozitive.

Aventuri ocazionale - efecte

Aventuri ocazionale - efecte

In cadrul testelor au luat parte studenti singuri, care au documentat timp de 12 saptamani toate relatiile ocazionale pe care le-au avut in aceasta perioada.

Participantii au precizat sentimentele pe care le-au avut dupa respectivele aventuri. Tinerii le-au transmis savantilor ca in cazul in care au avut parte de partide de sex ocazional s-au simtit mai bine decat cei care nu au avut parte de actiune.

Cercetarea arata ca cei care au parte de sex ocazional sunt mai putini stresati!

In plus, persoanele din primul grup au afirmat ca sunt mai putin stresate si se simt mai echilibrati emotional dupa aceste aventuri.

In cadrul cercetarii au luat parte si mai multe studente. Anterior, alte cercetari sugerasera ca femeile nu prea au parte de orgasm in timpul unor legaturi de acest fel. Studiul nu a punctat diferente semnificative intre barbati si femei in privinta satisfactiei dupa o partida ocazionala de sex.

Potrivit sursei citate, concluzia cercetatorilor este ca persoanele care isi doresc sa aiba acest fel de relatii ar trebui sa treaca la actiune, iar cei care nu simt nevoia de aventuri, sa nu le incerce.

De asemenea, oamenii de stiinta sustin ca este important ca fiecare sa-si urmeze nevoile si dorintele, pentru o stare psihica si fizica cat mai buna.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Studiu: Motivul pentru care este sanatos sexul ocazional

Lasă un răspuns