Slabeste fara dieta: 5 Secrete0 Comments

Publicat in:
Etichete: fara dieta, reguli, sfaturi, slabire, slabire sanatoasa

Desi ai incercat de nenumarate ori sa tii dieta, forma in care te afli astazi demonstreaza ca trebuie neaparat sa iti schimbi abordarea – inca ai cateva kilograme in plus, care se incapataneaza sa ramana la locul lor, iar colaceii de pe burtica te deranjeaza.

Slabeste repede fara dieta, punand in functiune cateva trucuri care vor functiona rapid, fara a-ti da sentimentul ca esti constansa de reguli.

Slabire fara dieta

Slabire fara dieta

Citeste: Dieta Perricone

Incepe masa cu fibre sanatoase

Stii ca este recomandat sa mananci salata cat mai des, dar ceea ce nu stiai este ca, in cazul legumelor, conteaza si ordinea in care le mananci.

Daca incepi fiecare masa cu o portie sanatoasa de legume cu fibre (telina sau morcovi cruzi, spanac, andive, varza, salata verde) vei facilita procesul de digestie, te vei vitaminiza si te vei satura mult mai repede, consumand mai putine calorii.

Citeste: Dieta Pritkin

Proteine slabe, sanatoase

Nu poti trai fara friptura? Ok, nimic mai simplu pentru silueta ta! Proteinele slabe, sanatoase, te ajuta sa te simti satula mai repede, iti cresc rata metabolismului si ajuta la crearea masei musculare.

Include o sursa de proteine slabe la fiecare masa, pentru a obtine aceste efecte si pentru a slabi in timp rapid (oua, carnea alba de la pui, peste si curcan).

Citeste: Dieta Dukan

Legume fara amidon

Ai auzit ca trebuie sa iubesti legumele, ei bine, este doar pe jumatate adevarat! Iti atrag atentia ca in meniul tau trebuie sa ocupe un loc important legumele fara amidon, sarace in carbohidrati si bogate in fibre, apa, si vitamine.

Renunta la cartofi (nu au nicio valoare nutritionala, nu vei pierde nimic) si porumb si reinventeaza modul in care pregatesti garniturile. Include in meniul tau dovleceii, spanacul, ardeii verzi, rosii, broccoli si conopida – toate acestea pot fi consumate in fiecare zi in cantitati impresionante, fara a te ingrasa cu un gram!

Citeste: Dieta Montignac

Sprayul de ulei

Daca esti obisnuita sa gatesti cu ulei, te sfatuiesc sa reduci semnificativ cantitatile. Trucul care te va ajuta sa faci acest lucru?!

Foloseste spray cu ulei, in loc sa torni direct din sticla in tigaie. Nu gasesti asa ceva in comert la noi? Nimic mai simplu – poti pune ulei intr-o sticla cu capat pentru pulverizare si foloseste exact cantitatea necesara pentru a „atinge” tigaia, nu a o ineca in ulei…

Controleaza consumul de apa

Spui mereu ca bei multa apa, dar nu stii exact cata? Te sfatuiesc sa fii mai precisa mai ales cand este vorba de consumul de lichide, deoarece apa este esentiala pentru initierea procesului de slabire. Fara apa nu se pot realiza schimburile la nivel celular, iar senzatia de deshidratare este deseori confundata cu cea de foame – una peste alta, daca nu bei suficient mananci, si nu iti doresti asta, pentru ca vrei sa slabesti.

Cumpara apa in sticle de 2 litri si ia in fiecare dimineata o sticla, langa birou (sau in incaperea/ spatiul in care lucrei sau iti petreci timpul). Scopul tau este sa termini sticla de apa pana la ora 18:00, iar ceea ce vei bea dupa aceasta ora va fi… un bonus!

Citeste: Dieta cu Apa!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabeste fara dieta: 5 Secrete

Lasă un răspuns