Recomandari pentru a tine o cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabit, diete, horace fletcher, mancare, masa, medic, recomandari, SUA

In cazul in care vrem sa pierdem din kilogramele acumulate, este necesar sa tinem o cura de slabire. Totusi, deseori se intampla ca aceasta sa nu aiba rezultatele scontate in timp, din cauza unor erori pe care le savarsim in timpul in care tinem dieta.

O metoda foarte cunoscuta pentru a mai scapa de cateva kilograme este cea descoperita acum aproape un secol de medicul din SUA, Horace Fletcher.

Reguli in cure de slabire

Reguli in cure de slabire

Confruntat cu obezitatea, doctorul Fletcher a aplicat mai multe principii destul de simple, prin intermediul carora a scapat definitiv de obezitate, dupa o cura de circa 5 luni.

Care sunt regulile in dieta

Iata care sunt aceste reguli simple, inventate de medicul american, care, daca sunt respectate, starea voastra de spirit, cat si supletea corpului vor avea de castigat.

Medicul american spunea ca este recomandat sa mestecati hrana foarte bine, pana cand ea capata o consistenta semilichida. Hrana trebuie sa fie similara laptelui, asa incat sa poata fi inghitita mai lejer.

Este bine sa nu mancati niciodata fara sa va fie foame si, in plus, sa savurati mancarea cu multa atentie. Medicul Fletcher mai spune ca nu trebuie sa mancati niciodata in momentul in care va simtiti obositi sau ingrijorati, iar in timpul mesei refuzati sa va ganditi sau sa discutati despre subiecte neplacute.

Daca veti respecta aceste recomandari, sansele voastre de a scapa de obezitate, in cadrul unei diete, se vor mari simtitor!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Recomandari pentru a tine o cura de slabire

Lasă un răspuns