Metode la care nu te-ai gandit, daca vrei sa slabesti0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura, diete, kilograme, metode, obezitate, otet, slabit

Majoritatea femeilor care vor sa slabeasca aleg sa tina cure de slabire mai stricte si chiar ajung sa se infometeze pentru a arata cat mai bine. Totusi, exista si cateva modalitati mai sanatoase de a slabi fara sa renunti sa mananci ceea ce iti place.

Metode de slabit

Metode de slabit

De pilda, pishologii recomanda sa fii pozitiv si foarte atent la cum te raportezi la anumite actiuni ale tale. Potrivit unor cercetari realizate de Asociatia Internationala pentru Studiul Obezitatii s-a descoperit ca o gandire pozitiva poate transforma comportamentul potential negativ intr-unul pozitiv referitor la dieta alimentara.

Specialistii au pus bazele unor programe prin care se face diferenta intre sentimentul de foame si dorinta de a manca pentru a ne satisface nevoile emotionale: stresul, furia sau depresia.

Nu te grabi si mananca incet!

Trebuie sa fii atent si sa nu te grabesti atunci cand mananci. O cercetare realizata in SUA si publicata in Jurnalul American de Nutritie explica faptul ca ritmul cu care mancam influenteaza greutatea corpului.

Studiul a fost realizat pe un gurp de 22 de oameni care au mancat mai rapid sau mai incet. Expertii au aratat ca persoanele care au avut un ritm diminuat au consumat o cantitate mai mica de hrana. Persoanele care adopta acest ritm au raportat ca senzatia de foame a aparut de-abia dupa 4 ore mai tarziu.

De asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca este necesar sa introduci otetul in alimentatie. Conform datelor cuprinse intr-o cercetare publicata in Jurnalul International de Obezitate, daca veti adauga otet in diverse mancaruri, gustul destul de neplacut care va rezulta va fi suficient pentru a potoli orice dorinta de a manca.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Metode la care nu te-ai gandit, daca vrei sa slabesti

Lasă un răspuns