Ce se intampla cu femeile care fumeaza?0 Comments

Publicat in:
Etichete:corp, femei, fumat, hong kong, savanti, studii

Expertii au constatat ca obiceiul fumatului poate face ca reprezentantele sexului frumos sa poata ajunge la menopauza mai repede decat nefumatoarele. Aceasta este concluzia unei cercetari realizata de oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din Hong Kong.

Fumatul la femei

Fumatul la femei

Potrivit specialistilor, au fost cumulate informatii din cadrul unor experimente anterioare, la care au luat parte circa 6.000 de femei din Statele Unite, Polonia, Turcia si Iran.

Oamenii de stiinta spun ca femeile care fumeaza pot ajunge la menopauza cu aproximativ un an mai devreme, spre deosebire de cele care sunt nefumatoare.

Savantii au mai atras atentia ca femeile care fumeaza se expun riscului de a avea probleme din cauza unor boli de inima si ale oaselor.

Fumatul imbatraneste corpul rapid!

Expertii spun ca nefumatoarele ajung la menopauza, de regula, intre 46 si 51 de ani. Cu toate acestea, consumatoarele de tigari ating varsta menopauzei intre 43 si 50 de ani. Conform savantilor, fumatul inseamna de fapt o imbatranire prematura a corpului.

„Rezultatele noastre reprezinta o dovada in plus a faptului ca fumatul este asociat, in mod semnificativ, cu o varsta timpurie a menopauzei.

De asemenea, ofera inca un argument femeilor care nu vor sa renunte la acest viciu”, a declarat autorul studiului, Volodymyr Dvornyk, de la Universitatea din Hong Kong.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 11.76 RONFarmec benzi depilatoare ceara naturala 14buc cutie farmec


Farmec benzi depilatoare ceara naturala 14buc cutie farmec


Adresabilitate:
Benzile depilatoare Farmec sunt cu ceară pură de albine, care îndepărtează eficient părul nedorit şi cu extract de Gălbenele, binecunoscut pentru efectele hidratante şi antiinflamatoare. Sunt recomandate şi pentru pielea sensibilă, sunt foarte bine tolerate de piele. Sunt uşor de folosit şi vă ajută să economisiţi timp.Mod de utilizare:
Încălziţi banda dublă cu ceară, frecând-o între palme timp de 30 secunde.Aplicaţi una din cele 2 părţi ale benzii pe piele, în direcţia creşterii firelor de păr. În timp ce cu o mână întindeţi bine pielea, cu cealaltă mână îndepărtaţi banda rapid cu o singură mişcare în direcţia opusă creşterii firelor de păr, paralel cu pielea. Repetaţi operaţiunea dacă este necesar. Pentru a reutiliza benzile, lipiţi împreună cele 2 părţi deja utilizate şi frecaţi-le între palme.

După depilare, utilizaţi şerveţelele cu ulei de Aloe Vera pentru îndepărtarea cerii.Beneficii:
Îndepărtează eficient părul nedorit, vă lasă pielea catifelata şi hidratată.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Ce se intampla cu femeile care fumeaza?

Lasă un răspuns