Dieta Montignac0 Comments

Publicat in:
Etichete: celebritati, cura de slabire, dieta, Dieta Montignac, diete de slabit, faza 1, faza 2, faza 3, faza 4, meniu, principii

Dieta Montignac reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a manca ceea ce iti place, continuand sa slabesti! Acesta este motivul pentru Dieta Montignac este considerata una dintre cele mai placute si sanatoase diete, care poate fi tinuta pe termen lung.

Teoriile dezvoltate de catre celebrul nutritionist Michel Montignac pe parcursul a zeci de ani (care au condus la crearea dietei Montignac) sunt deosebit prietenoase pentru persoanele care tin dieta, permitandu-le acestora a manance cate putin din ceea ce le place, pentru a slabi.

In prezent, deoarece Michel Montignac a murit, planul Montignac este promovat si dezvoltat in continuare de catre fiica nutritionistului, Sybille Montignac.

Dieta Montignac

Dieta Montignac

Dieta Montignac demoleaza complet teoria caloriilor (una dintre cele mai controversate teorii, atunci cand vine vorba de nutritie) si se bazeaza pe analiza indicelui glicemic al alimentelor, in indicator considerat de catre Michel Montignac ai fi mult mai relevant pentru dieta.

Dieta Montignac principii: Mananca pana slabesti!

Folosind metoda prezentata in cadrul dietei Montignac vei reusi sa slabesti mancand si sa fii sanatoasa!

  • Dieta Montignac te ajuta sa slabesti in mod eficient si definitiv
  • Dieta Montignac iti protejeaza inima si sanatatea
  • Dieta Montignac te fereste de diabet

Potrivit dietei Montignac se pare ca nu din cauza caloriilor ne ingrasam, ci din cauza asocierii nepotrivite a alimentelor si a rafinarii exagerate a pruduselor pe care le introducem in alimentatie.

Daca decizi sa urmezi dieta Montignac totul devine mai simplu, poti manca fara a mai suferi de foame sau pofte. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti cateva reguli clare de combinare a grupelor de alimente, nu sa iti limitezi cantitatea zilnica de mancare, lucruri pe care, in mod evident, nu vei reusi sa il faci pe termen lung.

In cadrul dietei Montignac vei fi incurajata sa nu mai numeri caloriile, sa mananci alimente nutritive sanatoase carora sa le cunosti indicele glicemic, si sa respecti anumite combinatii intre cele 3 grupe principale de alimente: carbohidratii complecsi (grupa 1), proteinele si lipidele (grupa 2) si vegetalele (grupa 3).

Dieta Montignac Faza 1: Slabesti pana la greutatea ideala

Faza 1 a dietei Montignac variaza in functie de numarul de kilograme pe care le ai in plus. In cadrul acestei faze a dietei Montignac te vei axa pe alegerea corecta a lipidelor si proteinelor si vei consuma numai carbohidrati cu indice glicemic mai mic de 35.

In acest mod, te vei hrani asigurandu-te ca nivelul zaharului din sange va creste treptat, incet, si astfel nu vei suferi de foame si pofte, in timp ce urmezi dieta Montignac. Alegerea inteleapta a alimentelor nu numai ca impiedica stocarea grasimilor in organism (lipogeneza), dar activeaza si procese care elimina grasimea acumulata (lipoliza).

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Montignac

Lasă un răspuns