Dieta cu ceai de trandafir0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceaiuri, corp, menta, slabit, trandafir, verde

Majoritatea celor care vor sa slabeasca apeleaza si la ceaiuri pentru a putea diminua numarul kilogramelor acumulate in plus. Ceaiurile pentru slabit nu trebuie folosite ca metode de slabit in sine, ci numai ca ajutoare in curele de slabit.

In cazul in care ajungi in situatia sa urmezi o dieta de slabit si iti propui sa grabesti un pic procesul de slabire, apeleaza la ceaiuri din plante pentru a arde mai repede calorii.

Dieta cu ceai de trandafir

Dieta cu ceai de trandafir

De exemplu, expertii spun despre ceaiul verde, ca aceasta reprezinta cea mai populara si sanatoasa bautura prin care poti sa arzi grasimile din corp. Datorita continutului de epigallocatechin gallate (ECGC), ceaiul verde stimuleaza metabolismul, esential in procesul de slabire.

Un alt ceai, cel de menta poate sa ofere un ajutor consistent pentru slabit, mai ales ca are capacitatea de a stimula digestia, de a contribui la detoxificarea corpului si de a te ajuta sa arzi mai multe calorii.

Expertii afirma ca rezultatele sunt si mai bune daca alternezi, din cand in cand, ceaiul de menta cu cel verde.

Ceaiul de trandafir are efect detoxifiant!

In cazul ceaiului de trandafir, trebuie spus ca se pot utiliza numai petalele si mugurii acestora. La acest ceai, parfumul placut il face sa fie o bautura delicioasa, care are un puternic efect detoxifiant.

Ceaiul de trandafir combate aparitia constipatiei si ajuta la eliminarea resturilor toxice din organism, care au tendinta sa se depuna si sa formeze straturi adipoase.

In cazul ceaiului de papadie, acesta, desi nu este placut la gust, poate sa fie folositor, daca vreti sa slabiti. Poate imbunatati functiile ficatului si detoxifica organismul, eliminand toxinele.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu ceai de trandafir

Lasă un răspuns