Dieta cu 1200 de calorii0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cina, cura, dieta, mic dejun, pranz, salbit

Una dintre cele mai cunoscute cure de slabit este dieta 1200, cea care te va face sa reduci in greutate in timp cat mai scurt. Trebuie spus ca in cazul acestei diete, rezultatele se pot observa dupa cateva zile.

Nutritionistii recomanda dieta de 1200 de calorii deoarece aceasta iti poate oferi suportul energetic necesar si te ajuta sa slabesti fara sa te infometezi. Expertii mai afirma ca pentru a putea sa aproximezi in mod corect caloriile, va trebui sa citesti etichetele de pe anumite alimente si sa calculezi pur si simplu numarul exact al caloriilor.

Dieta de 1200 de calorii

Dieta de 1200 de calorii

Potrivit nutritionistilor, cura de slabit de 1200 de calorii va ofera posibilitatea de a lua un mic dejun usor, cu cereale, paine prajita, oua fierte, rosii sau suc de rosii. Trebuie sa bei suc natural sau apa si tot timpul sa mananci cerealele cu lapte degresat. La aceasta dieta, trebuie sa stii ca pranzul reprezinta o masa care trebuie servita in mod obligatoriu.

Te poti indrepta catre o tartina din paine integrala, cu ton, iar la desert sa mananci un fruct. La cina, este bine sa ai parte de o friptura la gratar, o salata mare cu sos fara grasime si apoi un fruct ca si desert.

Nu uita ca poti manca si gustari, iar acestea ar fi indicat sa contina o banana sau un pahar mare de suc de rosii.

Sportul ajuta foarte mult aceasta dieta!

Trebuie sa tii cont de faptul ca la micul dejun este bine sa bei o cana de cereale, o cana de lapte degresat – cca. 150 de mililitri de lapte si patru linguri rase de cereale, o banana si doua nuci.

Pentru pranz, mananca o salata cu ton, o felie de paine integrala, 200 de grame de fasole verde sau 250 de grame de dovlecei si un mar mic. In cadrul mesei de seara, poti sa consumi piept de pui la gratar, cateva legume sau o salata mare de varza cruda cu otet de mere, o lingura de ulei si boia de ardei iute.

Expertii ne informeaza ca aceasta cura de slabire de 1200 de calorii trebuie respectata cel mult 30 de zile, iar apoi trebuie tinuta o perioada de pauza.

In plus, trebuie sa tineti cont de faptul ca revenirea la alimentatia normala se face in mod treptat. Odata cu aceasta cura de slabire, trebuie sa faceti sport cam in jur de 30 de minute pe zi, in cazul in care doriti ca dieta sa aiba rezultate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu 1200 de calorii

Lasă un răspuns