Un alt motiv pentru care poti face pneumonie0 Comments

Publicat in:
Etichete:bauturi carbogazoase, dantura, motiv, pneumonie, savant, teste

Un experiment care a fost realizat in aceasta vara de catre medicii din cadrul Fundatiei Americane de Sanatate Dentara atrage atentia ca in cazul in care o persoana nu are parte de o igiena orala corespunzatoare poate provoca infectii respiratorii.

Cauza pneumonie

Cauza pneumonie

Oamenii de stiinta din SUA au descoperit ca exista o conexiune intre bacteriile din gura si afectiunile pulmonare.

Astfel, pana in acest moment mai multe cercetari au aratat ca problemele dentare pot majora riscul de deces din cauza pneumoniei.

In cadrul testelor care au fost efectuate de savantii din SUA au fost aduse noi probe asupra faptului ca tinerii care sufera de probleme dentare pot face pneumonie.

Pentru a evita complicatiile cu dantura, consumati mai putine bauturi carbogazoase

Savantul din Marea Britanie, Nigel Carter, a afirmat ca in timpul lunilor de iarna suntem sensibili la raceli, tuse si virusuri, iar spalatul pe dinti timp de doua minute de doua ori pe zi, combinat cu diminuarea consumului de prajituri si dulciuri, dar si vizite mai dese la stomatolog pot imbunatati starea unei persoane care are probleme cu dantura.

Expertul mai spune ca in cazul in care va sangereaza gingiile sau se umfla in mod regulat dupa periere, respiratia este urat mirositoare, va cad dintii sau aveti infectii orale, atunci sunteti mai predispus sa faceti pneumonie si de ceea trebuie sa mergeti urgent la medic.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 53.86 RONPediakid probiotiques 10m cutie 10 plicuri a 2 gr (10m probiotice)


Pediakid probiotiques 10m cutie 10 plicuri a 2 gr (10m probiotice)
Supliment alimentar pe bază de prebiotice (inulina din cicoare), probiotice (fermenți lactici) si zinc.

Sistemul digestiv al copiilor este imatur si sensibil la agresiunile mediului înconjurător. Flora intestinala conține peste 100.000 de miliarde de bacterii saprofite, responsabile de 50 % din capacitatea de apărare a organismului. Echilibrul dintre colonii poate fi perturbat de alimentația prea puțin diversificată, sau de tratamentele cu antibiotice. Pediakid® Probiotiques-10M conține fermenți probiotici special selecționați pentru a reechilibrarea florei intestinale. Fermenții sunt concentrați pentru a atinge 10 miliarde/plic și stabilizați printr- o tehnologie inovativa, pentru a putea ajunge în intestin fără a fi inactivați de sucul gastric.

Lactobacillus acidophilus îndeplineste în organism multiple roluri: înlocuieşte bacteriile intestinale “prietenoase” distruse de tratamentul cu antibiotice, creşte toleranța la lactoză a persoanelor cu intoleranță la aceasta categorie de glucide, contribuie la întărirea sistemului imunitar şi la întărirea raspunsului imun al organismului, scade riscul alergiilor la polen etc.  Lactobacillus casei reprezintă una dintre cele mai rezistente tulpini de probiotice la acțiunea corozivă a acidului gastric asupra mucoasei stomacului, avand o rată ridicată de supraviețuire într-un interval larg de pH şi de temperaturi, ceea ce îi conferă rezisțentă de-a lungul tractului intestinal şi şanse mai mari de colonizare. L. casei  restabileşte  echilibrul microbian intestinal şi formează o barieră eficientă de protecție împotriva “bacterilor neprietenoase”, împiedicand dezvoltarea acestora şi manifestarea efectului lor dăunător; ajută la menținerea nivelului normal al colesterolului, stimulează raspunsul imun al organismului etc.

Lactobacillus plantarum ajută la menținerea permeabilității mucoasei intestinale şi constituie posibil vehicul pentru traversarea acesteia de către moleculele cu efect terapeutic. În plus, ajută la resorbția şi/sau eliminarea gazelor intestinale şi este implicat în activitatea unor substanțe cu acțiune asupra sistemului nervos. 

Streptococcus thermophilus este de real ajutor persoanelor cu intoleranță la lactoză şi are capacitatea de a preveni transformarea nitraților în nitriți, ultimii având cu implicații majore în degradarea stării de sanatate şi a funcționării celulelor. Fibrele de inulină din Cicoare acționează în direcția favorizării proliferării bacteriilor “prietenoase“ pentru organism.

Acțiunea benefică a prebioticelor şi probioticelor este completată de prezența zincului, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul acido-bazic normal, la metabolismul normal al carbohidraților, al macronurienților şi al acizilor graşi. Zincul este prezent sub formă de bisglicinat, formă cu o  biodisponibilitate sporită.

Pediakid® Probiotiques-10M poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor începând de la vârsta de o lună

Ingrediente: agent de încărcare: maltodextrină, inulină din rădăcini de Cicoare (Cichorium intybus), fermenți probiotici: (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, bisglicinat de zinc. Informații nutriționale /plic 2 g

Valoare energetică    22 kJ/ 5,2 kcal

Grăsimi    urme

     din care saturate    urme

Glucide totale    1,0 g

     din care zahăr    urme

     din care fibre de inulina    900 mg

Sare    0,0 g

Proteine    0,03 g

Zinc    3mg (30% VNR*)

Fermenți lactici    10 mld fermenti lactici vii /68mg

*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Sfaturi de utilizare: Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 1 plic, dimineața sau seara, înainte de masă, administrat într-o singură priză şi diluat într-un pahar cu apă sau într-un aliment semilichid (iaurt, compot), de preferință la temperatura <37°C. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 10 zile. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.  Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură, la temperatura mediului ambiant. A se consuma,  de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța                                                                                                         

Deținător notificare si Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Bd. 15 Noiembrie, N° 82, Bl. C25, Ap. 15, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110

Notificare: SNPMAPS, nr. AA  8128/2014    Informații suplimentare: www.pediakid.ro, www.i-nutraceuticals.com  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Un alt motiv pentru care poti face pneumonie

Lasă un răspuns