Un alt motiv pentru care poti face pneumonie0 Comments

Publicat in:
Etichete: bauturi carbogazoase, dantura, motiv, pneumonie, savant, teste

Un experiment care a fost realizat in aceasta vara de catre medicii din cadrul Fundatiei Americane de Sanatate Dentara atrage atentia ca in cazul in care o persoana nu are parte de o igiena orala corespunzatoare poate provoca infectii respiratorii.

Cauza pneumonie

Cauza pneumonie

Oamenii de stiinta din SUA au descoperit ca exista o conexiune intre bacteriile din gura si afectiunile pulmonare.

Astfel, pana in acest moment mai multe cercetari au aratat ca problemele dentare pot majora riscul de deces din cauza pneumoniei.

In cadrul testelor care au fost efectuate de savantii din SUA au fost aduse noi probe asupra faptului ca tinerii care sufera de probleme dentare pot face pneumonie.

Pentru a evita complicatiile cu dantura, consumati mai putine bauturi carbogazoase

Savantul din Marea Britanie, Nigel Carter, a afirmat ca in timpul lunilor de iarna suntem sensibili la raceli, tuse si virusuri, iar spalatul pe dinti timp de doua minute de doua ori pe zi, combinat cu diminuarea consumului de prajituri si dulciuri, dar si vizite mai dese la stomatolog pot imbunatati starea unei persoane care are probleme cu dantura.

Expertul mai spune ca in cazul in care va sangereaza gingiile sau se umfla in mod regulat dupa periere, respiratia este urat mirositoare, va cad dintii sau aveti infectii orale, atunci sunteti mai predispus sa faceti pneumonie si de ceea trebuie sa mergeti urgent la medic.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Un alt motiv pentru care poti face pneumonie

Lasă un răspuns