Din ce cauza calmantele pot determina dureri de cap?0 Comments

Publicat in:
Etichete: calmante, dureri, marea britanie, migrene

Expertii din Marea Britanie afirma ca migrenele severe pot fi prevenite prin simpla evitare a calmantelor.

Potrivit medicilor, multi oameni care au avut probleme cu migrenele au luat calmante pentru a-si potoli durerile de cap tot mai puternice, insa au sfarsit prin a avea si mai multe, mai intense, cauzate de medicamentele luate in exces.

Calmante pentru migrene

Calmante pentru migrene

Conform datelor publicate de BBC, aceasta situatie nu se poate imbunatati in acest caz. Specialistii britanici spun ca desi calmantele asigura alinare pe termen scurt, pe termen lung situatia se agraveaza.

Expertii au recomandat inlocuirea medicamentelor, atunci cand se poate, cu acupunctura.

Medicii britanici au fost instruiti sa opreasca administrarea de calmante pentru cei care sufera de migrene

Neurologul britanic Manjit Matharu spune ca una din 50 de persoane din Marea Britanie face exces de calmante, avand migrene zilnic – multe cauzate chiar medicamentele luate. Trebuie sa stiti ca si medicamentele calmante destinate ameliorarii altor tipuri de disconfort pot cauza dureri de cap.

Medicii britanici au fost instruiti sa stopeze administrarea de calmante pentru persoanele care sufera de migrene, chiar daca, pentru pacient, asta inseamna o luna de agonie, pana cand simptomele se amelioreaza.

Medicii mai spun ca printre calmantele care pot duce la dureri de cap se afla si aspirina, paracetamolul si medicamentele de tip antiinflamator.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Din ce cauza calmantele pot determina dureri de cap?

Lasă un răspuns