Batista care iti spune ca ai gripa0 Comments

Publicat in:
Etichete:batista, cercetatorii, germania, laborator, medici, medicii, stiinta

Fiecare dintre noi am racit cel putin o data si, la acel moment, ne-am fi dorit sa aflam cat mai repede cum putem scapa de aceasta afectiune, in cazul in care avem gripa sau raceala.

Oamenii de stiinta germani au descoperit ca pot concepe o batista, care va poate spune daca suferiti de gripa si chiar vor sa o tranforme intr-o idee pratica de care sa beneficieze cat mai multi suferinzi.

Batista - avertizor gripa

Batista - avertizor gripa

Cercetatorii din Germania, de la Fraunhofer Institute for Biomedical Engineering (IBMT) din Potsdam lucreaza la conceperea unui „laborator intr-o batista”.

Identificarea, din start, a afectiunii

Acesta va avea sarcina sa dea voie persoanelor care sufera de gripa sa afle imediat daca au contractat o banala raceala sau daca este vorba despre gripa.

Potrivit opiniei expertilor din Germania, acest adevarat „laborator intr-o batista” functioneaza intr-un mod similar unui test de sarcina, doar ca este ceva mai complicat.

Cum arata „laboratorul din batista”?

Specialistii sunt de parere ca in structura acestei batiste se afla cateva molecule foarte asemanatoare anticorpilor, acestea fiind atasate unui polimer. Cercetatorii sustin ca in cazul in care mai multe molecule de acest tip se ataseaza de un virus, polimerul isi schimba imediat structura.

Acestia afirma ca schimbarea de structura genereaza o reactie a materialului din care este realizata batista pentru a produce o culoare, care atrage atentia suferindului ca are probleme din cauza racelii sau a gripei.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 54.12 RONSanto raphael fitofibromstop 60cps buc santo raphael


Santo raphael fitofibromstop 60cps buc santo raphael
Descriere:

FITOFIBROMSTOP – capsule este un supliment alimentar cu acţiune reglatoare asupra aparatului genital feminin, se recomandă în caz de fibrom uterin, chisturi ovariene, endometrioză sau tulburări menstruale (meno-metroragii, dureri menstruale).Formula noastră are la bază cunoştiinţele străvechi ale medicinei tradiţionale indiene, Ayurveda, care tratează de mii de ani aceste probleme feminine, utilizând remedii speciale din plante.Compozitie:

Ashoka (Saraca indica), Daruharidra (Berberis aristata), Yavani (Trachyspermum ammi), Guggul (Commiphora mukul), Nirgundi (Vitex negundo).Ashoka este, în toate scrierile ayurvedice, una din plantele indicate cu precădere în probleme ginecologice. Reglează excesul menstrual, elimină durerile la ciclu, elimină stările congestive şi inflamaţiile de la nivelul uterului şi ovarelor.Daruharidra este un bun antiinflamator şi dezobstruant limfatic, reglează fluxul menstrual şi elimină congestiile la nivel abdominal şi pelvin, ce duc la apariţia formaţiunilor precum chisturi de ovar şi fibroame uterine.Guggul este cunoscut ca un puternic purificator al sângelui, reglator al ciclului menstrual şi dezobstruant în cazul blocajelor circulaţiei limfatice abdominale.Nirgundi are un efect reglator hormonal feminin şi regenerator, elimină inflamaţiile uterine şi durerile menstruale.Yavani descongestionează zona abdominală.Indicatii:

Hemostatic, antispastic, antiinflamator, reglator al ciclului menstrual.Pentru afectiuni genitale feminine (fibrom uterin, chist ovarian, meno-metroragii,dismenoree, endometrioză.).Contraindicatii:

Sarcină, alăptare, alergie la unul dintre componente.Precauţii la administrare:

a nu se depăşi doza prescrisă.Reacţii adverse:

nu s-au semnalat.Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.Interacţiuni medicamentoase:

poate interacţiona cu medicaţia antiinflamatoare, antihipertensivă, poate creşte efectul diureticelor, sărurilor de litiu, anticoagulantelor şi antiagregantelor, poate antagoniza medicaţia antidiabetică.Produsul nu conține substanțe cu potenţial alergenic.Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.Administrare:

câte 2-4 capsule de 3 ori/zi sau după sfatul medicului.Opţional se pot deschide capsulele şi administra sublingual, cu puţină apă, pulberea conţinută în ele.Pentru un efect optim, se recomandă o cură cu FITOFIBROMSTOP de minim 3 luni.Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Batista care iti spune ca ai gripa

Lasă un răspuns