Bacterii periculoase cand folosesti un smartphone0 Comments

Publicat in:
Etichete:bacterii, marea britanie, sanatate, smartphone, specialisti

Cercetatorii de la Universitatea Surrey din Marea Britanie au descoperit cu ajutorul unui test bacteriologic, cate bacterii se afla pe telefoanele mobile imediat dupa folosirea acestora.

Savantii din Marea Britanie au afirmat ca se asteptau la rezultate surprinzatoare, care, in cele din urma s-au si confirmat, relateaza dailymail.co.uk, citat de BBC.

Bacterii smartphone

Bacterii smartphone

In timpul testelor, imediat dupa ce au imprimat intreaga portiune a unui smartphone pe o lamela de microscop, in numai trei zile, rezultatele pe care expertii le asteptau au fost uimitoare.

Oamenii de stiinta au aflat ca o portiune din ecranul telefoanelor este acoperita in mod constant de microbi care sunt periculosi pentru corpul uman. Conform datelor prezentate de studiu circa unul din cinci dintre utilizatorii de telefoane mobile este un purtator ai acestor microorganisme care se gasesc de cele mai multe ori in canalele nazale ale oamenilor.

Bacteriile cresc si se inmultesc pe ecranul telefoanelor mobile

Potrivit sursei citate, specialistii au afirmat ca bacteriile care se formeaza pe suprafetele telefoanelor provin din flora invizibila de microorganisme a corpului uman.

Medicul Simon Park, lector universitar in biologie moleculara la universitatea amintita, sustine ca acest experiment ii ajuta pe specialisti sa descopere o lume microbiologica pe suprafete ale unor obiecte utilizate zilnic. Expertul a aratat ca din aceste teste se poate observa felul in care aceste bacterii cresc pe suprafata telefoanelor mobile.

“Bacteria care se dezvolta in acest caz se numeste Bacillus mycoides. Acest mod de dezvoltare al bacteriilor este unic in cazul bacteriei. Telefoanele nu tin minte numai numere, ci si ce fel de contacte are fiecare om cu suprafete ce ajuta la dezvoltarea microorganismelor nocive”, sustine Simon Park.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 31.00 RONPromopharma florit 22 stejar 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 22 stejar 10ml flacon promopharma

pentru exces de responsabilitate si munca.


 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Bacterii periculoase cand folosesti un smartphone

Lasă un răspuns