Cea mai utila aspirina naturala0 Comments

Publicat in:
Etichete:aspirina, cirese, natural, naturala, naturist, studiu, SUA, teste

Mai multe cercetari recente au aratat faptul ca ciresele au aceeasi actiune antiinflamatoare ca si aspirina.

Aspirina naturala

Aspirina naturala

Cercetatorii de la Universitatea din California, SUA au demonstrat ca, in cazul in care se consuma cirese pentru o perioada de circa 28 de zile se diminueaza inflamatiile din corpul uman cu aproape 25%.

Ce contin ciresele

Ciresele au un continut mare de vitamina C, de potasiu, de bor, dar si de antocianine, substantele care dau culoarea specifica. Ciresele au posibilitatea sa diminueze durerile aproape la fel de bine ca ibuprofenul si aspirina, sustin specialistii din SUA.

Intr-un studiu publicat in „Journal of Natural Products” se mentioneaza faptul ca ciresele au aceleasi proprietati ca si medicamentele antiinflamatoare.

Expertii din cadrul Universitatii din Oregon, SUA, au descoperit ca sucul din aceste fructe diminueaza intensitatea durerilor si tensiunea din corp, resimtita dupa un efort fizic sustinut.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 31.00 RONBl natures gelsomino adorabile unt de maini 50 ml flacon bios line


Bl natures gelsomino adorabile unt de maini 50 ml flacon bios line
Flori de Iasomie           

Fara parabeni.Fara PEG.Netestat pe animale.


Contine extract de Iasomie, Orhidee, Vanilie, uleiuri esentiale si Unt de Shea cu efect nutritiv si regenerator. Protejeaza, reda elasticitate si parfumeaza placut pielea. Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate mica pe maini si masati.
Pentru uz extern, nu lasati la indemana copiilor. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.
Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cea mai utila aspirina naturala

Lasă un răspuns