Cum vor britanicii sa ii convinga pe oameni sa renunte la fumat?2 comentarii

Publicat in:
Etichete:creier, fumat, marea britanie, medici, teste

Autoritatile din Marea Britanie au demarat o noua campanie impotriva fumatului si au prezentat in cadrul acesteia daunele produse de tigari in corpul uman. Videoclipul a fost lansat de Serviciul de Sanatate Publica din Anglia si isi propune sa ii determine pe fumatori sa renunte la acest viciu, informeaza Daily Mail.

In cadrul acestei campanii, videoclipul prezinta modul cum toxinele din tigari, inclusiv arsenicul si cianurile, circula prin corp, de la plamani la inima si apoi la creier.

Anti-Fumat in Anglia - video

Anti-Fumat in Anglia - video

Campania se numeste Smokefree Health Harms si arata faptul ca inhalarea chimicalelor periculoase din tigari dauneaza principalelor organe si majoreaza riscul producerii unor accidente vasculare cerebrale.

Potrivit medicilor, aceste substante nocive ajung la inima, la plamani, trecand in circulatia sangvina. Cercetarile au indicat faptul ca accelerarea declinului cognitiv este mai mare cu 38% la fumatori.

De ce sa renunti la fumat?

Expertii din Marea Britanie au anuntat ca de fiecare data cand fumezi, sangele impregnat cu toxine circula prin organism in cateva secunde, crescand riscul de infarct sau de accident vascular cerebral.

In cazul in care un fumator inrait ar putea vedea aceasta vatamare, s-ar opri din fumat, se mentioneaza in cadrul campaniei. In acest moment, fumatul reprezinta cauza principala de moarte prematura, unul din doi fumatori murind inainte de vreme din cauza bolilor asociate acestui viciu.

Specialistii spun ca oamenii subestimeaza riscurile pentru sanatate ale acestui obicei nociv. De asemenea, s-a observat ca dupa trecerea unei perioade de cel putin cinci ani de la renuntarea la fumat, riscul de producere a accidentului vascular cerebral se poate compara cu cel al unei persoane care nu a fumat niciodata.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 9.67 RONDacia plant tinctura leurda 50ml buc dacia plant


Dacia plant tinctura leurda 50ml buc dacia plant
Fluidifiant sanguin, hipotensor, hipocolesterolemiant, detoxifiant, tonic si reintineritor.
este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din frunzele proaspete ale plantei Allium ursinum.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
DESPRE LEURDĂ:

Leurda face parte din familia Liliaceae, fiind o plantă cu frunze ovat-lanceolate şi miros de usturoi. Florile de culoare albă,  în formă de stea sunt grupate într-o inflorescenţă umbeliformă. Apare la începutul primăverii în zonele de deal şi de munte, în luminişurile pădurilor de fag, pin sau stejar. Se mai numeşte usturoiul-ursului deoarece, când ies din hibernare, urşii se hrănesc cu această plantă. Dioscoride, unul dintre cei mai vestiţi medici ai antichităţii o considera ca fiind una dintre cele mai valoroase detoxifiante de primăvară şi o recomanda pentru purificarea şi fluidificarea sângelui.
 
Contribuie la
- fluidificarea sângelui

- menţinerea tendinţei de coagulare în limite normale

- eliminarea disconfortului care apare la nivelul:

      - sistemului venos al membrelor inferioare

      - venelor hemoroidale

- protejarea vaselor capilare sanguine

- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului în sânge

- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp

- detoxifierea organismului

- menţinerea tensiunii arteriale în limite normale

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 
Precautii
Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică) şi la cele aflate sub tratament cu anticoagulante.
Contraindicatii
Din cauza conţinutului de alcool, nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică şi ciroză hepatică.

Hemoragii, sarcină, alăptare (mamele care alăptează nu vor consuma tinctură de leurdă, deoarece aceasta transmite un gust neplăcut laptelui), alergie la leurdă, tratamente care nu permit consumul de alcool. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cum vor britanicii sa ii convinga pe oameni sa renunte la fumat?

2 comentarii

  1. la noi autoritatile nu au niciun interes sa ii determine pe oameni sa renunte la fumat…incaseaza prea multi banii din accizele la tutun si medicamente!

  2. Tigara electronica pare cea mai buna alternativa

Lasă un răspuns