O afectiune simpla care iti poate da multe probleme de sanatate0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiune, blogger, boala, computer, probleme, somn

Multi oameni care petrec timp indelungat in fata computerului uita pur si simplu ca trebuie sa mai si respire, asa incat apar durerile de cap. Expertii au denumit aceasta afectiune drept „email apneea„.

Potrivit afirmatiilor medicilor, apneea este asociata cu perioada de somn, iar cei care sufera din aceasta cauza au intervale de timp in care nu mai respira in timpul noptii. Expertii sustin ca apneea se intalneste mai des in randul obezilor, iar atunci cand acestia dorm si nu respira in mod corect, lipsa oxigenului face ca persoana afectata sa treaca de la starea de somn profund la cea de semiconstienta.

Afectiune de la computer

Afectiune de la computer

Oamenii de stiinta spun ca s-a constatat ca exista o corelatie intre aceasta afectiune si obiceiul de a scrie un email la computer.

De exemplu, bloggerul american, Adam Clark Estes, relateaza, intr-un articol publicat pe Gizmodo, ca este unul dintre cei care au probleme din cauza afectiunii „email apneea”.

Aproape 80% dintre oameni sufera de aceasta afectiune

Bloggerul spune ca in momentul cand era foarte concentrat asupra redactarii unui paragraf mai complex dintr-un articol, incepeam sa se simta tot mai ametit.

„O scuturare a capului si o respiratie adanca si ma intorceam la scris, iar dupa o scurta perioada sa am din nou aceeasi senzatie de ameteala. Dupa ce-am facut cercetatari, mi-am dat seama ca sufar de „email apneea”, spune bloggerul.

Potrivit sursei citate, termenul de „email apneea” a fost introdus pentru prima data de fostul director Apple, Linda Stone, care a descris ceea ce intampla atunci cand organismul intra in starea de „lupta sau zbor”. Managerul american a apreciat ca, in opinia sa, circa 8 din 10 oameni sufera de aceasta afectiune.

„Constientizarea acestei probleme este primul in pas spre vindecare. Asa ca, nu uitati sa respirati atunci cand tastati”, spune Stone.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 9.67 RONDacia plant tinctura rozmarin 50ml buc dacia plant


Dacia plant tinctura rozmarin 50ml buc dacia plant
 
TINCTURA DE ROZMARIN este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din frunzele plantei Rosmarinus officinalis.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
DESPRE ROZMARIN:

Rozmarinul face parte din familia Lamiaceae, fiind un subarbust peren, plăcut mirositor, de origine mediteraneeană. Denumirea ştiinţifică Rosmarinus este considerată a fi derivată din latina veche, unde se numea ,,roua mării\'\' datorită culorii albastru pal a florilor şi datorită faptului că rozmarinul creşte de multe ori în apropierea mării. În antichitate rozmarinul era utilizat pentru îmbunătăţirea memoriei, fiind un simbol al amintirilor şi al prieteniei. Grecii antici ardeau rozmarinul pentru a alunga spiritele rele şi bolile. Într-o tradiţie similară, crenguţele de rozmarin erau aşezate sub pernă pentru a alunga coşmarurile. În medicina tradiţională planta se utiliza în tulburări de circulaţie şi memorie şi pentru îmbunătăţirea digestiei. Se mai numeşte mirtin, rojmalin, rusmarin etc.
 
Contribuie la
INTERN:

- normalizarea circulaţiei periferice şi cerebrale

- funcţionarea în condiţii optime a memoriei şi capacităţii de concentrare

- reducerea surmenajului psihic şi intelectual

- reducerea stărilor de ameţeală

- funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:

      - favorizarea digestiei

      - stimularea producerii şi eliminării de bilă

      - reducerea spasmelor care pot apărea la nivelul tractului intestinal

- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului în sânge

- menţinerea tensiunii arteriale în limite normale

- eliminarea disconfortului care apare la nivelul aparatului osteo-articular.
EXTERN:

Contribuie la eliminarea disconfortului care apare la nivelul aparatului osteo-articular.
 
Precautii
Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).
 
Contraindicatii
Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.

Alergie la rozmarin, tratamente care nu permit consumul de alcool. [...] 

Link-uri Sponsorizate

O afectiune simpla care iti poate da multe probleme de sanatate

Lasă un răspuns