Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 29, 2014

Planta care lupta cu succes impotriva cancerului

Publicat pe 29 nov. 2014 at 1:05am

Tataneasa este un luptator anticancer, fiind cunoscuta ca planta de leac de cateva mii de ani. Expertii sustin ca aceasta planta este un adjuvant de baza pentru mai multe forme de cancer, dar a fost folosita si ca remediu principal in vindecarea spectaculoasa a unor cazuri de cancer la intestin, prostata si stomac.

Cura cu tataneasa impotriva cancerului

In acest sens, se tin 3-7 cure de cate 40 de zile, cu zece zile de pauza, cu decoct de radacina, cate 1-1,5 litri pe zi, pe stomacul gol, in 3-4 prize,…

Cauzele ingrasarii dupa o dieta

Publicat pe 29 nov. 2014 at 1:03am

Multe femei care tin o dieta stricta constata dupa trecerea unui scurt timp de la finalizarea curei de slabit ca pur si simplu se ingrasa si revin treptat la greutatea initiala. Care sunt motivele pentru care nu reusesti iti mentii greutatea castigata si de ce intampla acest lucru? Expertii in nutritie sunt de parere ca organismul uman considera dieta drept o privare de substante nutritive.

Astfel, la finalizarea dietei corpul ajunge sa isi faca rezerve pentru a se asigura in cazul in care va mai fi supus din nou unei astfel deprobleme. Potrivit unor cercetari recente, pentru a preveni ingrasarea dupa o dieta de slabit, este indicat sa ju te…

Influenta evenimentelor traumatice din trecut asupra comportamentului tau

Publicat pe 29 nov. 2014 at 1:01am

Potrivit specialistilor, comportamentul poate sa fie afectat de evenimentele traite de generatiile anterioare si nu numai. Mai multe cercetari efectuate pe animale au demonstrat faptul ca frica se transmite de la o generatie la alta printr-o memorie genetica.

Conform experimentelor, oamenii de stiinta au aratat ca o actiune cu caracter traumatic poate afecta ADN-ul din sperma, iar creierul si comportamentul generatiilor urmatoare se modifica.

Astfel, cobaii care au fost antrenati sa evite un anume miros au transmis aversiunea lor inclusiv catre urmasii acestora. Specialistii sunt de parere…