Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 28, 2014

Atentie la bauturile dulci in dieta!

Publicat pe 28 nov. 2014 at 1:03am

Cei care si-au propus sa isi mai diminueze din greutatea corporala, deseori se feresc de dulciuri si de prajituri, insa cu toate acestea continua sa consume bauturi dulci. Aceste persoane prefera sa bea un fresh de fructe, dar aceasta nu intotdeauna reprezinta calea cea mai buna, daca vor sa si slabeasca.

Mustul si cola

Nutritionistii sustin ca, de pilda, sucul de struguri contine cantitatea de 270 de calorii intr-un pahar, iar circa 470 de ml de cola au doar 200 de calorii.

Ciocolata cu lapte

O alta bautura des consumata de multi…

Cat de importanti sunt prietenii pentru sanatatea ta psihica

Publicat pe 28 nov. 2014 at 1:01am

In intreaga lume, exista persoane care se gandesc ca a-ti face prieteni devine un proces din ce in ce mai lipsit de importanta. Totusi, daca stai sa gandesti acest lucru in amanunt, acum mii de ani, aveam nevoie de prieteni doar pentru a ne ajuta sa vanam, pentru a ne putea procura hrana. In ziua de astazi insa, viata noastra depinde de prieteni si de comunitate! Poti lucra de acasa, ca liber profesionist, fara sa fii nevoit sa vezi nici macar o alta persoana pe langa tine.

De asemenea, poti sa iti comanzi mancare online fara a mai iesi din casa. Si totusi, de ce mai avem nevoie de un…

Problemele cu hormonii iti afecteaza vederea

Publicat pe 28 nov. 2014 at 1:01am

Medicii sunt de parere ca problemele de vedere pot sa aiba foarte multe cauze, insa nivelul crescut sau scazut al hormonilor poate insemna un factor semnificativ al acestor boli.

Potrivit specialistilor, hormonii au sarcina de a mentine echilibrul unor functii importante ale corpului uman, iar in clipa in care se va produce o dereglare, acest aspect va avea consecinte si asupra sanatatii ochilor.

In timp, corpul uman are parte de o serie de modificari la nivel celular. La pubertate cresterea are loc intr-un ritm rapid si in cazul ochilor, iar acestia sunt expusi…