Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 23, 2014

Ce trebuie sa faca varstnicii ca sa scape de artroza genunchilor?

Publicat pe 23 nov. 2014 at 1:05am

Cei care prezinta un risc crescut de gonartroza ar trebui sa incerce sa faca cel putin 6.000 de pasi in fiecare zi. In medie, o persoana care sufera din cauza acestei boli ar trebui sa mearga cel putin 5 km pe jos zilnic, in asa fel incat sa diminueze probabilitatea dificultatii de a se ridica de jos sau de a urca scarile.

Savantii din cadrul Universitatii Massachusetts din SUA au realizat un studiu prin care au observat pentru un interval de circa doi ani un grup de circa…

Slabeste fara dieta: 5 Secrete

Publicat pe 23 nov. 2014 at 1:03am

Desi ai incercat de nenumarate ori sa tii dieta, forma in care te afli astazi demonstreaza ca trebuie neaparat sa iti schimbi abordarea – inca ai cateva kilograme in plus, care se incapataneaza sa ramana la locul lor, iar colaceii de pe burtica te deranjeaza.

Slabeste repede fara dieta, punand in functiune cateva trucuri care vor functiona rapid, fara a-ti da sentimentul ca esti constansa de reguli.

Citeste: Dieta Perricone

Incepe masa cu fibre sanatoase

Stii ca este recomandat sa mananci salata cat mai des, dar ceea ce nu stiai este ca,…

Cum se poate determina cu precizie tulburarea bipolara?

Publicat pe 23 nov. 2014 at 1:01am

Tulburarea bipolara este una dintre afectiunile care face probleme tot mai des unor oameni. Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii Indiana din SUA au realizat un studiu ale carui rezultate au demonstrat faptul ca tulburarea bipolara ar putea fi diagnosticata printr-un simplu test de echilibru.

Tulburarea bipolara – Cum se manifesta?

Potrivit specialistilor americani, tulburarea bipolara se manifesta prin treceri bruste de la o stare psihica pozitiva la una negativa si de la stari de efervescenta la unele de letargie si lipsa de implicare.

Savantii din SUA au afirmat ca cei care prezinta tulburare bipolara au un…