Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 22, 2014

Ai probleme emotionale? Ce trebuie sa faci ca sa te protejezi?

Publicat pe 22 nov. 2014 at 1:05am

Unul dintre cele mai importante aspecte ale societatii in care traim este reprezentat de protejarea sanatatii mentale. Daca vrei sa ai o viata linistita, sa ai grija de tine si de familia ta, sa iti faci treaba la jobul tau, trebuie sa ai grija de starea ta psihica.

In acest sens, psihologii vorbesc despre o gandire pozitiva, despre sinceritatea fata de tine insuti sau despre modul in care poti sa fii tot timpul deschis fata de noi experiente care iti pot proteja sanatatea emotionala.

Potrivit HelpGuide, citat de BBC, atitudinea si sentimentele fata…

Dieta Montignac

Publicat pe 22 nov. 2014 at 1:03am

Dieta Montignac reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a manca ceea ce iti place, continuand sa slabesti! Acesta este motivul pentru Dieta Montignac este considerata una dintre cele mai placute si sanatoase diete, care poate fi tinuta pe termen lung.

Teoriile dezvoltate de catre celebrul nutritionist Michel Montignac pe parcursul a zeci de ani (care au condus la crearea dietei Montignac) sunt deosebit prietenoase pentru persoanele care tin dieta, permitandu-le acestora a manance cate putin din ceea ce le place, pentru a slabi.

In prezent, deoarece Michel Montignac a murit, planul Montignac este promovat si dezvoltat in continuare de catre fiica nutritionistului, Sybille Montignac.

Un alt motiv pentru care poti face pneumonie

Publicat pe 22 nov. 2014 at 1:01am

Un experiment care a fost realizat in aceasta vara de catre medicii din cadrul Fundatiei Americane de Sanatate Dentara atrage atentia ca in cazul in care o persoana nu are parte de o igiena orala corespunzatoare poate provoca infectii respiratorii.

Oamenii de stiinta din SUA au descoperit ca exista o conexiune intre bacteriile din gura si afectiunile pulmonare.

Astfel, pana in acest moment mai multe cercetari au aratat ca problemele dentare pot majora riscul de deces din cauza pneumoniei.

In cadrul testelor care au fost efectuate de savantii din SUA au fost aduse noi probe asupra faptului…