Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 21, 2014

Ce spune felul in care mergi despre starea ta de sanatate?

Publicat pe 21 nov. 2014 at 1:05am

O cercetare realizata in aceasta vara in Marea Britanie, in cadrul Universitatii Swansea arata faptul ca felul in care se comporta soldurile in timpul mersului poata sa ofere unor experti indicatii despre starea de sanatate a unui om. Potrivit specialistilor britanici, sesizarea unor nuante in privinta dinamicii mersului, poate anticipa o eventuala boala ce pandeste un om la un moment din viata acestuia.

Profesorul Rory Wilson, seful departamentului de biologie acvatica al Universitatii mentionate a afirmat ca a ajuns la unele concluzii referitoare la modul in…

Bacterii periculoase cand folosesti un smartphone

Publicat pe 21 nov. 2014 at 1:01am

Cercetatorii de la Universitatea Surrey din Marea Britanie au descoperit cu ajutorul unui test bacteriologic, cate bacterii se afla pe telefoanele mobile imediat dupa folosirea acestora.

Savantii din Marea Britanie au afirmat ca se asteptau la rezultate surprinzatoare, care, in cele din urma s-au si confirmat, relateaza dailymail.co.uk, citat de BBC.

In timpul testelor, imediat dupa ce au imprimat intreaga portiune a unui smartphone pe o lamela de microscop, in numai trei zile, rezultatele pe care expertii le asteptau au fost uimitoare.

Oamenii de stiinta au aflat ca o portiune din ecranul telefoanelor este acoperita in mod…

Dieta Pritikin

Publicat pe 21 nov. 2014 at 1:00am

Dieta dezvoltata de catre Nathan Pritikin, in anii 50, cu scopul de a scapa de o afectiune incurabila a inimii, Dieta Pritikin poate fi considerata un stil de viata sanatos, permanent.

Dieta Pritikin se bazeaza pe consumul de proteine slabe, legume si carbohidrati complecsi, incurajeaza diminuarea aportului de grasimi si de carbohidrati rai din alimentatie si efectuarea zilnica a exercitiilor fizice, avand ca scop imbunatatirea functionarii inimii.

Inca din 1976, mai mult de 70.000 de persoane au fost tratate in cadrul Centrului Pritikin, invatand principiile unei alimentatii corecte si combinand toate acestea cu exercitiul fizic si…