Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 19, 2014

Cum se face testul care iti arata daca esti predispus la suicid?

Publicat pe 19 nov. 2014 at 1:05am

Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii John Hopkins din SUA au descoperit o mutatie care este implicata in raspunsul creierului la stres. Expertii sunt de parere ca aceasta ar putea prezice predispozitia unei persoane pentru un eventual act de suicid si ar ajuta la crearea unui test care sa ajute la combaterea ratei mari a sinuciderilor, informeaza Care2.com.

Cercetatorii americani au realizat doua experimente in cadrul carora au descoperit ca o mutatie dintr-o gena implicata in modul in care creierul reactioneaza la stres, SKA2, ar putea prezice daca o persoana risca sa aiba o eventuala…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Dieta Marele Castigator pentru o slabire rapida

Publicat pe 19 nov. 2014 at 1:03am

Cori Gramescu, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori personali, trainer al Echipei Rosii de la Marele Castigator a reusit sa obtina rezultate optime, impunand o alimentatie echilibrata si sanatoasa participantilor (la polul oarecum opus se afla dieta Florin Uceanu).

Astfel, a demonstrat ca pentru a obtine slabirea (chiar o slabire rapida) nu este nevoie sa iti sacrifici sanatatea – tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai vointa, sa iti controlezi alimentatia, sa faci sport.

In ce consta dieta Marele Castigator?

Cori a programat pentru membrii echipei sale un numar de 4-5 mese…

Tratamentul naturist al chisturilor la sani

Publicat pe 19 nov. 2014 at 1:01am

Reprezentantele sexului frumos care au varsta cuprinsa intre 25 – 45 de ani sunt cele mai expuse formarii chisturilor. Expertii sustin ca acest aspect se petrece ca urmare a transformarilor hormonale care sunt produse de sarcina, menstruatie sau apropierea menopauzei.

Potrivit medicilor, deseori, mastoza fibrochistica reprezinta o afectiune fara gravitate, circa una din zece femei avand chisturi la sani.

Specialistii sustin ca la femei, chisturile apar cand glandele producatoare de lapte se largesc. In cazul in care veti simti ca apar unul sau mai…