Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 18, 2014

Primul ajutor in cazul leziunilor ochiului

Publicat pe 18 nov. 2014 at 10:30am
Contactul cu substante chimice

Potrivit medicilor, daca ajungeti vreodata in situatia de a acorda primul ajutor in cazul contactului ochilor unei persoane cu substante chimice precum detergenti, vopsea de par sau diluant, trebuie neparat sa indepartati imediat lentilele de contact, daca persoana respectiva le poarta. Expertii spun ca acestea pot conduce substantele nocive catre cornee si astfel pot sa se manifeste complicatii destul de grave.

Medicii sustin ca cea mai importanta masura este sa clatiti imediat ochii cu apa curata. In plus, este bine sa faceti aceasta operatiune timp de…

Stiai ca in casa ta exista multe focare de infectie? Iata cateva dintre ele

Publicat pe 18 nov. 2014 at 1:05am

Conform opiniei savantilor, incaperea in care pregatim si consumam mancarea, in speta bucataria, ar trebui sa reprezinte un mediu sigur pentru sanatatea fiecaruia dintre noi. Cu toate acestea, desi ne straduim sa mentinem ordinea in aceasta camera, exista obiecte care nu au parte de atentia cuvenita si care contin bacterii.

Medicul american Kelly A. Reynolds, microbiolog specializat in sanatate publica in cadrul Universitatii Arizona din Tucson, SUA, a avertizat intr-un material publicat pe womansday. com asupra germenilor care se pot inmulti atat de rapid, incat in…

Dieta Franceza

Publicat pe 18 nov. 2014 at 1:03am

Una dintre calitatile frantuzoaicelor, deosebit de interesanta pentru noi, contrazice tot ceea ce stim despre dieta: frantuzoaicele nu se ingrasa, desi dieta franceza include cantitati importante de grasimi, dulciuri si chiar si vin rosu, la fiecare masa.

Care este secretul dietei franceze, datorita caruia frantuzoaicele nu se ingrasa

Pentru a afla secretul dietei franceze trebuie sa stai de vorba cu Mireille Guiliano – autor al best-sellerului French Women don’t Get Fat (Frantuzoaicele nu se ingrasa) si totodata CEO al companiei care produce probabil cea mai renumita sampanie din lume, Veuve Clicquot.

Mireille Guiliano si-a propus, acum cativa…