Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 14, 2014

De ce este bine sa lenevesti?

Publicat pe 14 nov. 2014 at 1:05am

Deseori se aud voci care spun ca persoanele lenese ii inucurca pe ceilalti colegi, dar este important sa stii ca lenevitul are beneficii puternice asupra sanatatii si poate imbunatati calitatea vietii.

Iata cateva dintre efectele pozitive ale lenevitului asupra corpului uman.

Lenevitul previne diabetul zaharat

Expertii au constatat in urma unor studii ca, daca va treziti de dimineata pentru a merge la job, acest demers va poate majora riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2. Daca verti sa preveniti aceasta situatie, trebuie ca in weekend sa petreci mai mult timp lenevind.

Un studiu…

Dieta cu Supa de Praz

Publicat pe 14 nov. 2014 at 1:03am

Dieta cu supa de praz, o varianta mai radicala a dietei franceze, iti propune o modalitate simpla de a da jos cateva kilograme in plus, inainte de a incepe o dieta echilibrata, pe care sa o poti continua pe termen lung.

Prazul are efecte depurative, creste sistemul imunitar, are efecte benefice in vindecarea bolilor infectioase, iar frunzele sale verzi (de cele mai multe ori neglijate si aruncate) au un continut foarte bogat de antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi, luptand impotriva cancerului.

Si, cum vorbim de atatea calitati…

Studiu: Motoarele Diesel pot sa provoace cancer pulmonar

Publicat pe 14 nov. 2014 at 1:01am

O noua cercetare realizata in Franta de expertii din cadrul Agentiei Internationale de Cercetare in Domeniul Cancerului, cu sediul la Lyon, demonstreaza faptul ca poluarea aerului cauzeaza aparitia cancerului la plamani.

Studiul indica numeroase surse, printre care fabricile care folosesc energie pe baza de carbuni din China, operatiunile agricole din California si masinile diesel de pe Glob.

Specialistii care au luat parte la teste au afirmat la unison ca oamenii pot suferi de cancer ca urmare a substantelor pe care le inhaleaza din aerul pe care il inspira, atunci cand…