Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 12, 2014

Impactul energizantelor cu cafeina asupra inimii

Publicat pe 12 nov. 2014 at 1:05am

Multi dintre noi suntem atrasi de bauturile energizante, insa medicii atrag atentia ca inima noastra bate in mod diferit dupa ce am consumat bauturi energizante care au in compozitie cafeina. Potrivit unei cercetari care a fost realizata in Germania, oamenii de stiinta avertizeaza ca exista riscuri asupra sanatatii ca urmare a consumului unor bauturile energizante, mai ales ca acestea pot afecta inima.

Savantii din cadrul Universitatii din Bonn, Germania, au descoperit ca aceste bauturi pot intensifica in mod considerabil bataile inimii, potrivit BBC.

Efectul energizantelor asupra organismului

Conform expertilor, cantitatea de…

Dieta fara Paine

Publicat pe 12 nov. 2014 at 1:03am

Ti s-a spus dintotdeauna ca dieta fara paine functioneaza, asa ca una dintre pricipalele restrictii pe care ti le impui, atunci cand intentionezi sa slabesti, este sa elimini complet painea din alimentatie. Ce crezi, este sanatos sa tii o dieta fara paine?

Dieta fara paine este la moda, si da rezultate!

Foarte la moda de ani de zile, dieta fara carbohidrati (in cazul de fata dieta fara paine) iti permite o slabire rapida, fara mari eforturi, daca reusesti sa stai departe de paine, cereale, pizza, dulciuri si bauturi carbogazose. In variantele ei mai…

Consumi carbohidrati in timpul serii? Iata ce se intampla

Publicat pe 12 nov. 2014 at 1:03am

O noua cercetare efectuata in Israel a aratat ca in cazul in care vei manca o portie de paste fainoase in timpul serii vei putea diminua riscul de diabet si boli cardiovasculare. Savantii din cadrul Universitatii Ebraice au efectuat acest studiu dupa ce au observat dieta musulmanilor in timpul Ramadanului. In acest interval de timp, musulmanii postesc ziua si consuma multi carbohidrati in cursul serii.

La ce ajuta carbohidratii?

Carbohidratii reprezinta o sursa excelenta de energie si printre acestia se numara pastele integrale, painea, orezul si boabele de fasole, mazare sau linte.

Oamenii de stiinta israelieni au…

Activitatea creierului, blocata de un fenomen banal

Publicat pe 12 nov. 2014 at 1:01am

Daca tu ai ajuns in situatia sa nu iti doresti sa ii auzi pe ceilalti din jurul tau plangandu-se, oamenii de stiinta sustin ca ai un motiv intemeiat: acest aspect iti poate afecta activitatea cerebrala destul de mult. Aceasta este concluzia la care a ajuns Trevor Blake, autor al cartii „Three Simple Steps: A Map to Success in Business and Life” (Trei pasi simpli: o harta a succesului in afaceri si in viata).