Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 11, 2014

Otrava din indulcitori – video

Publicat pe 11 nov. 2014 at 4:30pm
Indulcitorii si ce ascund ei

Indulcitorii din alimente nu sunt atat de sanatosi pe cat se crede. Urmareste acest film documentar si afla cat de periculos este Aspartamul! Documentarul sustine ca minciunile marilor corporatii musamalizeaza riscurile de sanatate asociate cu produse precum sucurile fara zahar.

Cancerul colorectal – Simptome

Publicat pe 11 nov. 2014 at 1:05am

Cancerul de intestin gros sau cancerul colorectal produce in fiecare an circa 700.000 de decese in intreaga lume, in tara noastra inregistrandu-se aproximativ 5.200 de victime. Medicii sustin ca in cazul in care se efectueaza tratament corespunzator si boala este depistata la timp, bolnavii se pot vindeca.

Potrivit specialistilor, prin efectuarea unui control periodic se diminueaza cu pana la 80% sansele de aparitie a cancerului de colon. Daca este depistat la timp, in peste 90% din cazuri cancerul de colon este vindecabil.

Expertii sunt de parere ca inca nu s-au descoperit toate cauzele…

Tratamente pentru combaterea celulitei

Publicat pe 11 nov. 2014 at 1:03am

Cunoscuta a fi una dintre principalele probleme care macina segmentul feminin, celulita pare sa nu mai fie de mult timp un subiect tabu, atat doamnele cat si domnisoarele nascocind numeroase planuri pentru a scapa de acest aspect inestetical propriului corp. Daca in urma cu cativa zeci sau chiar sute de ani, doar femeile cu varste inaintate erau predispuse la aparitia acestei probleme, in momentul de fata chiar si adolescentele au devenit victime sigure, implicatiile fiind atat de natura estetica, pielea deteriorandu-se mai mult decat vizibil, cat mai ales de natura psihica, acest prag coincizand cu o vadita stare de disconfort.

Ce molecula din creierul uman afecteaza corpul la schimbarea fusului orar?

Publicat pe 11 nov. 2014 at 1:01am

Potrivit specialistilor din Marea Britanie, de la Universitatea Oxford, o molecula din creierul uman care are rolul de a regla felul in care corpul poata sa perceapa schimbarea de fus orar, in cazul unei calatorii, de pilda, ar putea ajuta la punerea la punct a unui tratament pentru combaterea efectelor neplacute ale acestui fenomen, care se intalneste tot mai des.

Oamenii de stiinta din cadrul universitatii mentionate au afirmat ca persoanele care au probleme ca urmare a unei calatorii pe un alt continent si a schimbarilor…