Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 7, 2014

Untul pamantului trateaza reumatismul

Publicat pe 07 nov. 2014 at 1:05am

Una dintre plantele cu efecte medicinale este untul pamantului, planta care face parte din familia Dioscoreaceae si se gaseste pe continentul european in mai multe zone. In Romania, aceasta planta creste mai ales in regiunile din partea sudica, la marginea unor paduri si prefera zonele pietroase.

Radacina acestei plante este foarte mare si lunga de pana la jumatate de metru, putand ajunge la grosimea unei maini. Radacina plantei are o consistenta untoasa, de unde provine si denumirea acesteia.

La aceasta planta, tulpina este lunga de 2-4 metri,…

Dieta cu 1200 de calorii

Publicat pe 07 nov. 2014 at 1:03am

Una dintre cele mai cunoscute cure de slabit este dieta 1200, cea care te va face sa reduci in greutate in timp cat mai scurt. Trebuie spus ca in cazul acestei diete, rezultatele se pot observa dupa cateva zile.

Nutritionistii recomanda dieta de 1200 de calorii deoarece aceasta iti poate oferi suportul energetic necesar si te ajuta sa slabesti fara sa te infometezi. Expertii mai afirma ca pentru a putea sa aproximezi in mod corect caloriile, va trebui sa citesti etichetele de pe anumite alimente si sa calculezi pur si simplu numarul exact al caloriilor.

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Cel mai mare virus din lume

Publicat pe 07 nov. 2014 at 1:01am

Potrivit expertilor, cel mai mare virus descoperit pana acum a fost gasit in apele Oceanului Pacific, in apropiere de coasta statului Chile. Acesta se numeste „Megavirus chilensis” si este de pana la 20 de ori mai mare decat un virus considerat ca are o marime normala.

Potrivit datelor publicate de BBC, virusul care a detinut recordul in privinta marimii, denumit „Mimivirus”, a fost descoperit in anul 1992, in Marea Britanie. Cercetatorii considera ca megavirusul infecteaza, cel mai probabil, amibe, organisme unicelulare, ce plutesc…