Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie, 2014

Batista care iti spune ca ai gripa

Publicat pe 30 nov. 2014 at 1:05am

Fiecare dintre noi am racit cel putin o data si, la acel moment, ne-am fi dorit sa aflam cat mai repede cum putem scapa de aceasta afectiune, in cazul in care avem gripa sau raceala.

Oamenii de stiinta germani au descoperit ca pot concepe o batista, care va poate spune daca suferiti de gripa si chiar vor sa o tranforme intr-o idee pratica de care sa beneficieze cat mai multi suferinzi.

Cercetatorii din Germania, de la Fraunhofer Institute for Biomedical Engineering (IBMT) din Potsdam lucreaza la conceperea unui „laborator intr-o…

Dieta disociata – dezavantaje

Publicat pe 30 nov. 2014 at 1:03am

Majoritatea celor care tin o cura de slabire au auzit de tehnica disocierii alimentelor. Potrivit expertilor in nutritie, dietele disociate sunt inca in topul preferintelor multor persoane care vor sa slabeasca.

Desi in tara noastra dietele disociate sunt inca la moda, in strainatate acestea nu se mai aplica. Expertii anunta ca in strainatate trendul acum este cel care spune ca „trebuie sa mancam din toate”, adica asociat si in cantitate mai mica.

Dieta asociata este foarte usor de pus in practica, mai ales ca ne da voie sa mancam cantitati…

Cancerul si grupele de sange

Publicat pe 30 nov. 2014 at 1:01am

Cancerul este o boala care se bazeaza pe dereglarea procesului de inmultire exagerata a unor celule „defecte”. Oncobiologii din Marea Britanie au studiat relatia dintre grupele de sange si probabilitatea statistica a aparitiei diferitelor forme de cancer. Oncologii de la Universitatea din Manchester au dovedit practic faptul ca incidenta aparitiei cancerului difera in functie de grupa sanguina.

Cancerul si grupa sanguina – Grupa de sange 01

De exemplu, geneticianul Danielle F. Shelton, savant la Universitatea din Manchester, a constatat, in urma unui studiu recent, ca in Islanda, unde predomina grupa…

Planta care lupta cu succes impotriva cancerului

Publicat pe 29 nov. 2014 at 1:05am

Tataneasa este un luptator anticancer, fiind cunoscuta ca planta de leac de cateva mii de ani. Expertii sustin ca aceasta planta este un adjuvant de baza pentru mai multe forme de cancer, dar a fost folosita si ca remediu principal in vindecarea spectaculoasa a unor cazuri de cancer la intestin, prostata si stomac.

Cura cu tataneasa impotriva cancerului

In acest sens, se tin 3-7 cure de cate 40 de zile, cu zece zile de pauza, cu decoct de radacina, cate 1-1,5 litri pe zi, pe stomacul gol, in 3-4 prize,…

Cauzele ingrasarii dupa o dieta

Publicat pe 29 nov. 2014 at 1:03am

Multe femei care tin o dieta stricta constata dupa trecerea unui scurt timp de la finalizarea curei de slabit ca pur si simplu se ingrasa si revin treptat la greutatea initiala. Care sunt motivele pentru care nu reusesti iti mentii greutatea castigata si de ce intampla acest lucru? Expertii in nutritie sunt de parere ca organismul uman considera dieta drept o privare de substante nutritive.

Astfel, la finalizarea dietei corpul ajunge sa isi faca rezerve pentru a se asigura in cazul in care va mai fi supus din nou unei astfel deprobleme. Potrivit unor cercetari recente, pentru a preveni ingrasarea dupa o dieta de slabit, este indicat sa ju te…