Cum poti sa scapi de bataturi?0 Comments

Publicat in:
Etichete: bataturi, crema, expert, pedichiura, picioare, specialist, Tratament

Bataturile produc probleme inestetice si nu numai, insa trebuie spus ca acestea sunt destul de lejer de tratat. Pentru a scapa de ele trebuie sa iti inmoi picioarele in apa cu un ametestec special pentru bataturi timp de 30 de minute pana a le spala cu peria.

Tratament bataturi

Tratament bataturi

Tratament pentru bataturi

Este indicat sa iti pregatesti amestecul dintr-o cana de saruri si o ceasca de bicarbonat de sodiu in apa. Pentru un miros placut poti adauga cateva picaturi de uleiuri esentiale.

Trebuie sa umpli un vas mare cu apa si sa pui trei linguri din amestecul pregatit. Lasa-l pana se dizolva timp de zece minute la macerat. Expertii recomanda sa iti realizezi un scrub pentru picioare si sa utilizezi o piatra ponce speciala pentru picioare.

Va trebui sa freci batatura cu piatra ponce in mod circular, sa apesi ferm, dar sa nu deteriorezi pielea sanatoasa din jurul bataturii. Va trebui sa te opresti in clipa cand vei ajunge la pielea sanatoasa de sub batatura si cand aceasta va incepe sa se simta stimulata.

Consulta un specialist in pedichiura!

De asemenea, poti folosi creme speciale pentru indepartarea bataturilor sau plasturi de la o farmacie. Inainte de a te apuca de treaba, ar fi bine sa consulti un specialist in pedichiura profesionala. Este indicat sa consulti un chirurg in cazul in care bataturile sunt prea extinse sau sensibile pentru a le trata singur.

Un experti iti poate dezvalui variantele de tratament care includ medicamente si proceduri chirurgicale.

In plus, va trebui sa iti gasesti incaltari mai confortabile, care sa aiba forma picioarelor tale si care sa te ajute sa elimini presiunea de pe bataturi si astfel nu vei mai avea probleme.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa scapi de bataturi?

Lasă un răspuns