Fumatorii au probleme cu fracturile de oase. Afla care este motivul0 Comments

Publicat in:
Etichete:fracturi, fumatori, oase, probleme, studiu, SUA

Unul dintre marile vicii ale omenirii, care aduce cu sine si multe decese in intreaga lume si cauzeaza multe probleme de sanatate este fumatul. Se cunoaste faptul ca fumatul are consecinte nocive pe mai multe planuri, dar o cercetare a evidentiat faptul ca unul din aceste efecte secundare este chiar imediat, vizibil, chiar palpabil.

Fracturile la fumatori

Fracturile la fumatori

Conform oamenilor de stiinta din cadrul Scolii Medicale a Universitatii Pennsylvania, SUA, pacientii fumatori cu fracturi se vindeca mult mai greu decat ceilalti.

Potrivit acestui studiu realizat de specialistii americani pe circa 6.000 de voluntari, fumatul majoreaza timpul necesar vindecarii oaselor si poate complica perioada post-operatorie, marind riscul de infectii, informeaza Medical Daily, citat de BBC.

Pana in acest moment, expertii cunosteau faptul ca fumatul reprezinta principala cauza a cancerului pulmonar, respectiv in circa 80 – 90% din cazuri, a bolilor de inima, dar si a afectiunilor circulatorii.

Cei care fumeaza au nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca de fracturi

Expertii spun ca alte efecte ale fumatului sunt prea putin cunoscute, cu atat mai putin in ceea ce priveste oasele. In contextul studiului amintit s-a reliefat faptul ca, in cazul tuturor fracturilor, persoanele care fumau au avut nevoie de inca 6 saptamani pentru a se vindeca, comparativ cu cei care nu aveau acest viciu.

S-a observat ca in cazul in care nefumatorii s-au vindecat in circa 24,1 de saptamani, fumatorii au avut nevoie, in medie, de 30,2 de saptamani pentru a se intoarce la activitatile cotidiene.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 48.62 RONMsm 90cps flacon solaray


Compoziţie /2 capsule
MSM (Metilsulfonilmetan)1500mg;Gheara Diavolului (Harpagophytum procumbens)(extract din rădăcină, harpagozide 750mcg)50mg;Curcumin (Curcuma longa)(extract din rădăcină, curcuminoide 38mg)40mg;Boswellia (Boswellia serrata)(extract din răşină, acid boswellic 39mg)60mg;Gheara mâţei (Uncaria tomentosa)(scoarţă) 20mg
Efecte
- reduce inflamaţiile şi durerile în afecţiunile osteo-articulare (artrită reumatoidă, osteoartrită, spondiloză cervicală, gută, miosită, fibromialgie, tunel carpian, tendinită, bursită, torticolis - contractura muşchilor gâtului), dismenoree (reduce acţiunea enzimei LOX5 de sinteză a leucotrienelor implicate în inflamaţii, reacţii autoimune, cancer, decalcifiere)
- creşte mobilitatea articulară
- participă la sinteza glucozaminei sulfat şi a acidului hialuronic, menţine stabilitatea şi întegritatea ţesutului conjunctiv: protejează oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, părul, unghiile, ajută la vindecarea fără cheloid sau cicatrici inestetice a acneei, arsurilor, plăgilor şi a rănilor, ameliorează simptomele în sclerodermie şi în cistită interstitială
- reface mucoasa gastro-intestinală în boala Crohn, colită ulcerativă, diverticuloză, reflux gastroesofagian, hiperaciditate
- îmbunătăţeşte tratamentul afecţiunilor pulmonare (emfizem pulmonar, bronşită, pleurezie, etc.)
- ameliorează simptomele în alergii cutanate, oculare, oto-rino-laringologice şi pulmonare prin blocarea receptorilor celulari histaminici
- detoxifiant hepatic (sulful este un component al glutationului - detoxifiant major al ficatului)
- antioxidant
- imunomodulator
Mod de administrare
Căte 2 capsule/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Fumatorii au probleme cu fracturile de oase. Afla care este motivul

Lasă un răspuns